Mit gondoltok a Vivien névről?
Figyelt kérdés
Ezt a nevet szeretnénk adni a születendő lányunknak. Illetve milyen 2. keresztnév illene hozzá?2021. júl. 20. 00:41
2/21 anonim válasza:
Szép név, van olyan ismerősöm Vivinek becézik
3/21 anonim válasza:
Elcsépelt, az osszes Vivien ismerősöm rib_nc, biztos nem adnám ezt a nevet a gyerekemnek.
4/21 anonim válasza:
Egyszerűen imádom ezt a nevet! Az egyik kedvenc lány nevem 😍 Vivien, ViVi, Vivike, Vivikém, Vivicske
Volt egy lány Viviennek hívták nagyon szép volt és kedves
5/21 anonim válasza:
vi vi en yeah
sok a della
-akc Misi
6/21 anonim válasza:
Szerintem borzasztó név, cig*s.
7/21 anonim válasza:
Minden Vivien, akit ismerek, tényleg r1banc 😱
Én csak ezért sem adnám. De nekem a hangzása se tetszik. Vinnyogós. Szinte hallom, ahogy anyuka vonyítja a játszótéren. Brrr.
9/21 anonim válasza:
Micsoda nő és egy ismerősöm kimomdottan visszataszító lánya.
10/21 anonim válasza:
Vivien vagyok és nem vagyok r1banc. De hogy őszinte legyek mai napig népszerű név és ha nem akarod a gyerekedet egy életre lestresszelni, akkor másikat választasz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!