Miért alszik állandóan a babám?
Én nem itt kérdezném, hanem orvoshoz vinném, és ha az orvos (akár több orvost is megkérdeznék) azt mondja, akkor akár kórházi befekvéses, nagyon alapos, többnapos kivizsgálásnak is alávetném. Egy labor (vér, vizelet) pedig ilyen esetben alap lenne.
Bár én férfi vagyok, ilyen esetben magamon és páromon is csináltatnék egy amolyan genetikai labort (vérvizsgálatot), - persze ezt fogantatás előtt kellett volna - hogy mi lehet esetlegesen ebben az örökletes tényező, hajlam, amit esetleg a gyermek örökölhetett.
Szerintem nem normális ez a dolog.
#2 Férfi módon túl pörgöd. :)
Kérdező, beszélj a védőnővel és orvossal nyugodtan, de egyszerűen csak változik a gyerek. Vannak nyűgös időszakok, ráadásul most az idő is elég bolond. Én is 2-3 hete nyomott vagyok, ahogy a lányom is. Kb az egész napot végig tudnánk aludni. Nem tesszük, mert már 1,5 éves így azért tudja tartani magát, de 3 hónaposan biztos végig durmolná a napot ilyen esetben.
Szóval egy 3 hónapos gyereknek 2 hét alvós nyűgös időszak után még semmi szüksége nagy laborra... Legkevésbé sem indokolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!