Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha valaki halott babát szül,...

Ha valaki halott babát szül, keddig lehet utána táppénzen?

Figyelt kérdés
2021. júl. 18. 14:19
 1/9 anonim válasza:
71%

Ezt miért nem az orvosodtol kérdezed?

Rengeteg mindenen múlik...

2021. júl. 18. 14:29
 2/9 A kérdező kommentje:

Akkor átfogalmazom a kérdésem. Akivel ez megesett, mikor dolgozott újra?

Egyébként nyilván nem velem történt.

2021. júl. 18. 14:35
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudom, de az biztos, hogy 6 hétig még otthon marad a gyermekágyi vérzés a regenerálódás miatt.
2021. júl. 18. 14:42
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
Ameddig szükséges. Ismerősöm közel fél év után tudott visszamenni dolgozni. (Neki pár naposan halt meg a baba.)
2021. júl. 18. 14:45
 5/9 anonim ***** válasza:
93%

[link]

Cseden is lehet utána.

Szülési szabin is.

Táppénzen addig, míg a kezelőorvos jónak látja.

2021. júl. 18. 14:47
 6/9 anonim ***** válasza:
90%
Az én fiam 5 hetesen halt meg szülés után. Császáros voltam 6 hónapig voltam tappenzen, aztán mennem kellett volna vissza dolgozni, de fizetes nélküli szabit vettem ki. Így én 10 hónapig voltam tappenzen.
2021. júl. 18. 15:33
 7/9 anonim ***** válasza:
94%

Sajnos érintett vagyok, mert 2 éve halva született a kislányom. 1 hónap CSED járt és ennyi, úgyhogy még a 6 hét gyermekágy se volt lefedve ellátással.

Utána még kiírt pár hétre a háziorvos, de, hogy az asszisztens kedves szavaival éljek: "nincs kód gyászra". Fizikailag valóban jól voltam, lelkileg meg annyira voltam mélyen, mint ahogy bárki más is lenne, de nem pszichiátria betegség szintjén. Náthával vett fel és maradhattam még 2 hetet otthon.

2021. júl. 18. 18:18
 8/9 anonim ***** válasza:
81%
Ekkora bunkó asszisztenst, mik vannak öregem. Mindig azt hiszem nincs már lejjebb az emberi aljasságnál. De van.
2021. júl. 18. 18:59
 9/9 anonim ***** válasza:
90%
Őszinte részvétem minden érintettnek!
2021. júl. 18. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!