Szeretnék nyitni egy ilyet.Na nem most,majd diploma meg anyagi tőke szerzése után:)Ti elvinnétek a gyerekeiteket egy ilyenbe?Én olynra gondolok,ahol max 10 gyerek van, olyan napokon is nyitva, amikor a szülők igénylik, hévége,ha nekik menni kell valahova,nyáron többet,mint a rendes ovi.Tele olyan játékokkal,amire állami oviknak nincs pénze, olyan pedagógusokkal,akik szakképzettek.Jól hangzik egy ilyen?
2008. dec. 9. 11:23
1/7 anonim válasza:
Én ilyenbe vagy angolnyelvűbe szeretném vinni a gyereket majd, de itt Pécsen egyenlőre magánovit nem de nyelvi ovit már találtam, igaz az 50 ezer/hó....elég sok.
2008. dec. 9. 11:33
2/7 anonim válasza:
marmint egy csoportban tiz gyerek ugye? :)
amugy attol fugg hol.. de nem rossz otlet, mert nagyon keves az ovoda.. es attol is fugg, mennyi penzert.. amugy szerintem vagy nagy siker, vagy nagy bukas
2008. dec. 9. 11:34
3/7 anonim válasza:
Van értelme mindenképp. Csak elérhető áron csináld, különben nem érdemes belefogni. És olyan helyen, ahol tényleg kevés za ovi. Mondjuk, Bp-enmindenképp sikeres lesz, sztem.
És tényleg ne 1 év alatt akard visszakapni azt, amit belefektettél. :)
2008. dec. 9. 14:34
4/7 A kérdező kommentje:
Hát a 10 gyereket úgy gondoltam, hogy össz vissz annyi gyerek lenne.Ezen van a dilemma, hogy hogy érdemesebb?Legyen drágább, és kevesebb gyerek, kevesebben tudják megengedni maguknak,de azok fizetnek sokat vagy legyen olcsóbb és több gyerek is legyen?Mert sztem,akik keveset tudnának csak rászánni, inkább azt se szánnák rá és választanának rendes ovit.Akkor érdemesebb a tehetősebb szülőket megcélozni nem?
2008. dec. 9. 16:09
5/7 anonim válasza:
masodik valaszado vagyok
szerintem legalabb 30 gyerek, mert amikor en jartam oviba, akkor kiscsoport, kozepso, meg nagycsoport volt.
meg egy csoportba 10 gyerek meg kezelheto, es jol el tudnak egyutt is jatszani, szocializalodnak, nincsenek egyedul.
ha nagyon minosegiek az ovonenik, szerintem annak hire megy, es mindenkepp visszajon, a kerdes az, hogy a befektetes-ar-minoseg fenntartasa mennyire mukodokepes
2008. dec. 9. 19:55
6/7 anonim válasza:
A magyar óvodák pillanatnyilag világszínvonalúak. Ez az oktatási rendszerünk legjobban működő része. Az óvónők többsége jól képzett, gyermekszerető, nyitott. Én addig leszek nyugodt, amíg a gyerekem oviba jár. A gondok az általános iskolában kezdődnek. Amivel a leírtak alapján többet nyújtanál, az a nyitvatartás és a szuper játékok. Szerintem babahotel, játszóház, magánnapközi szerencsésebb megoldás lehetne. Szerintem kevesen vannak, akik meg tudják fizetni a magánóvodát. De van, ahol biztos megvan a célközönség ahhoz is.
2008. dec. 9. 21:56
7/7 anonim válasza:
Állítólag az a tuti, ha a magánbölcsi/magánovi rendelkezik e ISO tanúsítvánnyal.
Sorra nyílnak kis közösségek és nem tudom melyik az, ahol tényleg biztonságban tudom a gyermekem. Azt hallottam, hogy akinek ilyen van, az a hely leinformálhatóan betartja a szakmai szabályokat, megbízhatóbb és hitelesebb, mint a többi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!