Egy olyan lány aki sokat bulizik és gyakran váltogatja a fiúkat, ő nagyjából hány éves korára jut el a gyerekvállaláshoz?
Én 15-19 évesen rengeteget buliztam, ismerkedtem. Viszont nem szexeltem, csak komoly kapcsolatban - ami volt össz-vissz 3. Sosem estem teherbe, mert mindig védekeztem.
23 évesen jöttem össze a párommal, aki először 17 éves koromban szedett fel egy szórakozóhelyen, de akkor még nem lett belőle hosszútávú kapcsolat. 27 éves voltam, amikor összeházasodtunk és az első babát 34 évesen szültem.
Úgyhogy nálam jó sok idő telt el a családalapításig.
16
Fajtád neked van,aranyom.
Őskeresztény csoportban ismerkedj,vagy írj rá a fentebbi lotyózó szűzfiúra.
19
Nem menőzés, csak informació annak,aki mindenkire terhességet kiáltott 16 évesen.
Én is hamar terhes lettem amikor akartuk, 2x is. De előtte 10 évig mégsem estem teherbe,pedig jócskán lett volna alkalom,ezek szerint valamit jól csinaltam. :D
16
De persze a “megugorható dákókat” senki nem szidja..
Nem kertős a mérce ugye?
Javaslom az egyik napi kérdést a gendersemleges nevelés valódi jelentését
Egyébként azt vettem észre, hogy az anno nem pasizósak ma is egyedül vannak, vagy épp friss kapcsoltban így 35 èves társaimat nézve.
Nincs erre szabály.
Ismerek olyat, aki kamaszkorában végig bulizott és váltogatta a kapcsolatait, majd huszonpárévesen szült és azóta együtt vannak.
Én nem voltam bulizós, most leszek 32 éves, eddig 3 komoly, több éves kapcsolatom volt, most vagyok a 4.-ben és nem szeretnék gyereket, lehet, hogy sosem.
Kereslet-kínálat, téged miért zavar ha vodkáért szopik valaki? Ha egy nőnek ennyi elég ahhoz, hogy megtegye, ő dolga. Ha később nem talál emiatt "jófiú" pasit, mert könnyű nőnek gondolják, az is az ő baja.
Ha a férfinek erre van igénye, és nem vágyik többre, komolyabbra, beéri azzal, aki lelki háttér nélkül, pusztán egy vodkanarancsért megteszi, akkor egészségére. Ő meg valószínűleg telibe tesz a "jókislányokra", mert nem akarja hónapokig tenni a szépet a punciért.
Látszik, hogy neked savanyú a szőlő. Nem értem miért kell féltékenynek lenned a könnyen elérhető nőkre, azok a pasik, akik a könnyű nőkre utaznak, azoktól te úgyse akarsz semmit, ha te hűdekomoly nő vagy, elvégre miért jönnél össze olyan pasival, aki vodkával fizet egy "ingyenprostinak", a te szavaiddal élve.
De gyanítom téged inkább az zavar, hogy még ajánlatot sem kapsz egy ilyen vodkanarancsos témára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!