Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyedül álló vagyok, de...

Egyedül álló vagyok, de nagyon szeretnék már kisbabát, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
34 éves nő vagyok, túl egy pár csalódáson. Az utolsó kapcsolatomnak lassan két éve vége, és nem is vágyom újra. Viszont. Nagyon szeretnék már egy kisbabát. A körülményeim adottak, szerencsére megélhetési problémáim sincsenek, tudnék vállalni egy babát. A kérdés csak az, hogy hogyan? Kitől? Milyen módon? Milyen lehetőségei vannak egy egyedülálló, középkorú nőnek, aki természetes úton szeretne gyermeket? (Van valaki, akivel egy ideje találkozgatok, de nem szeretnék tőle semmi komolyabbat. Viszont átverni sem tudnám, hogy "titokban" teherbe esek.) Volt már valaki hasonló cipőben? Tippek? Tanácsok? Ötletek?
2010. aug. 27. 12:02
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Gyerekkori nagy álmom volt az örökbe fogadás. Bár az álmaimban úgy szerepelt, hogy férj-feleség, esetleg saját babó, és egy-két örökbe fogadott kisfiú, kislány... Nem olyan egyszerű egyedülállónak az örökbe fogadás, körbe jártam már keresztbe, kasul...

Keressek céltudatosan pasit? :D Ez aranyos :D De ez nálam sajnos nem így működik.

De köszönöm nagyon a válaszodat :)

2010. aug. 27. 12:30
 12/17 anonim ***** válasza:
Adj fel az interneten hirdetést. Szerintem sok jelentkező lenne.
2010. aug. 27. 12:34
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen érthető hogy nagyon vágysz már babára.Viszont a mai világban nagyon kitolódtak a szülések(korban)tehát még van kb 5-6 éved,hogy nyugodtan be merj vállalni egy (két)szülést.Mivel nem tudod jövő ilyenkorra mit hoz az élet,(hidd el valahol téged keres egy potenciális apajelölt és az igazi társad),én még türelmes lennék a helyedben.1,1,1/2 év múlva jöhet a B-terv!minden jót neked!
2010. aug. 27. 13:59
 14/17 anonim ***** válasza:

Megtudlak érteni, és jobb egyedül felnevelni egy gyereket, mint ne adj'isten egy rossz apával, vagy ha apának jó is, nem biztos, hogy hosszútávon működik a kapcsolat.

Esetleg könnyebben találsz úgy erre az akcióra férfit, ha írásban bebiztosítod, hogy nem kérsz tőle gyerektartást, mert attól rettegnek.

2010. aug. 27. 15:59
 15/17 anonim ***** válasza:
15%
hát akárhogy lefitymálod a hozzászólásom, akkor se jó egy gyereknek apa nélkül felnőni...a gond veled van!!!
2010. aug. 27. 16:01
 16/17 anonim válasza:
0%

Anya szeretnél lenni? Sajnos manapság egyre gyakoribb, hogy a nők nem

találnak megfelelő partnert, aki társuk lehet a gyerekvállalásban.

Sokan ennek ellenére belevágnának akár az egyedülálló anyaságba is.

Ezekben az esetekben lehet szükség egy spermadonor igénybevételére.

Én NEM spermadonor szeretnék lenni, hanem a születendő gyerek számára

szeretetet, biztonságot és érzelmi hátteret adó, de külön élő apa

szeretnék lenni.

Egészséges, fiatal / 40 év körüli/ melegszívű, gondoskodó, egyetemet

végzett férfi vagyok. Testmagasságom 187 cm, fehérbőrű, barna hajú.

A családomban semmiféle átörökíthető genetikai betegség nem fordult elő.

Írj egy rövid bemutatkozást és egy elérhetőséget a

pamancsoska@freemail.hu emailcímre.

Üdvözlettel Dani

2016. aug. 14. 12:16
 17/17 Jazz_y válasza:
Én adnék spermát, ha tényleg gyerekre vágysz! Nem rég adtam, ennek kapcsán alaposan ki lettem vizsgálva, ahogy a spermadonorokat szokták. Írj, ha érdekel, és megbeszéljük ;)
2017. júl. 7. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!