Mit tegyek, hogy a lányom jóba legyen a mostohaöccsével?
Összevesztek, erre a párom gyereke beleharapott a lányom combjába úgy, hogy egy hétig vizesruházni kellett. Ez kettő hónapja volt. Azóta a lányom nem akar játszani a mostohatestvérével, nem kell neki a puszija, ölelése. A kicsi meg lett büntetve, el lett vele beszélgetve.
Azért lenne fontos a békülés, mert a párom gyereke minden második hétvégén itt van, itt is alszik, és ilyenkor a lányom ki se akar jönni a szobájából meg mindig megy a vita, mert a gyerek be akar menni és akar vele játszani.
Hát, ez van. Ha amúgy csak ennyi a probléma, akkor én a helyedben nem generálnék további feszültséget.
Azt a két hetente egy hétvégét ki lehet bírni.
5!
Ha te lennél az én gyerekem és ilyen lenne a stílusod, már rég a híd alatt vagy nevelo otthonban laknál.
7!
Nos, általában a 3 év alatti gyerekek azok, akik harapnak, nem a 16 évesek, ergo itt Kb biztosan egy kisgyerek harapott meg egy nála pár évvel idősebb gyereket. A kérdező leírta, hogy a kicsi meg lett büntetve. Megvédeni magad azt jelenti, hogy nem engeded, hogy megharapjon. Egy szóval nem írtam, hogy ilyennel baj lenne. A kommentem konkrétan bunkofalvi ötöskének szólt, a minősíthetetlen stílusára. "Új farok" meg a többi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!