Zlatko név adható Magyarországon?
Nagyon megtetszett ez a név, és ezt szeretném adni a fiamnak csak nem vagyok biztos benne, hogy Magyarországon lehet-e ilyen nevet adni a gyereknek. Nektek hogy tetszik ez a név?
B terv a Xavér. Arról mit gondoltok? Tetszik nektek ez a név?
Xavér nem tetszik. Szaszi becézés borítékolható, ami szerintem gáz.
Akkor inkább Valér vagy Olivér
#10 voltam
Nekem minden név tetszik, ami az átlag ócska proli szemében nem sikk, így a Zlatkó név is bejön, noha most hallok róla először.
A hozzászólások azonban beszédesek, a kölyküket Bencének, Hannának, Zoénak elnevező átlagpolgárok reakciója jól mutatja, micsoda névadási kultúra uralkodik az országban.
A Zlatko onellosult becezese a Zlatannak.
Az arany (Zlato) szóbol ered. Híres viselője pl Zlatan Ibrahimovic. És tudtommal anyakonyvezheto
Magyarországon.
Nekem személy szerint nem tetszik, mert a magyarok sima aval ejtik és úgy nekem bizarr a hangzása. De minden név olyan mint a viselője, egy kedves, vicces fiú bármilyen nevet kedvessé tesz majd annak, aki ismeri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!