Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Már soha nem lesz energiám...

Már soha nem lesz energiám semmire?

Figyelt kérdés
16 hónapos nemsokára a kisfiam. Mióta megszületett, nincs energiám semmire. Nem bírok megnézni egy filmet, mert 15-20 perc múlva alszom. Nem bírok olvasni, mert 2-3 oldal után szintén alszom. Képes vagyok ülve is elaludni. Hiába alussza végig az éjszakát, én fáradt vagyok. Több emberes gyerek, segítségem nincs, leszívja az energiámat. Ez már mindig így marad? Ha visszamegyek dolgozni, gondolom akkor még rosszabb lesz.

2021. júl. 6. 09:21
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
27%
Mitől többemberes egy másfél éves gyerek, aki egészséges és átalussza az éjszakát is? Szóval? Nem kell az ilyen embereknek gyerek attól tartok.
2021. júl. 6. 10:56
 12/27 anonim ***** válasza:
35%
Le van pontozva, aki szerint a kérdezőnek többet kellene mozognia. Gratulálok. Ti is ilyen nagyvlgú tehenek lehettek, akik gyógyszerektől várják a megváltást a tespedésből.
2021. júl. 6. 10:58
 13/27 anonim ***** válasza:
70%
Minél aktívabb valaki, annál több energiája lesz. Minél többet fekszel, annál fáradtabb leszel. Én ezért nem tudok aludni napközben, mert egész nap pörgök, nem is esik jól a döglés.
2021. júl. 6. 11:00
 14/27 anonim ***** válasza:
29%
13 te is le leszel pontozva. Mozogni nem egészséges, nem tudtad? :P
2021. júl. 6. 11:01
 15/27 anonim ***** válasza:
89%
Nekem is pajzsmirigy alulműködésem van, és sajnos én is sokszor vagyok fáradt. Igaz, nekem két gyerekem van és a nagyobbik több emberes. Szedek multivitamint, talán ez segít vmit. Lehet érdemes lenne kipróbálni egy jobb fajtát neked is.
2021. júl. 6. 11:42
 16/27 anonim ***** válasza:
92%
Nekem hogy dolgozok újra jobb. Otthon én is bepunnyadtam folyton, most arra sincs időm bölcsis meg munka mellett, sokkal aktívabb vagyok, kevésbé vagyok fáradt, pedig sokkal több a dolgom.
2021. júl. 6. 11:49
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Aktívabb életmódra lenne szükséged. Nehéz elindulni vele, hiszen nincs energiád, de hidd el, ha elkezdenél mozogni, átlendülsz az első 3 héten akkor sokkal energikusabb lennél utána. Emellett az ember hajlamos belesüppedni ebbe az állapotba. Én amikor kicsit depressziósabb időszakomat élem, akkor szoktam ilyen lenni. Semmihez sincs kedvem, energiám. Ki kell magunkat rángatni ebből az állapotból, mert csak egyre rosszabb és nehezebb lesz.
2021. júl. 6. 12:02
 18/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat. Azért mert fáradt vagyok nem kell gyerek? Hát menj te a 'csába. Mit tudsz te rólam? Semmit.
2021. júl. 6. 12:43
 19/27 anonim ***** válasza:
15%
18. Amit leírtál, annyi elég is. Ahhoz van erőd, hogy ide írogass. Ez alatt már főzni is lehetett volna. Úgyhogy menj oda te, selejt vagy, ráadásul még gyereket is csináltattál. Szánalom.
2021. júl. 6. 12:53
 20/27 A kérdező kommentje:
Te vagy a szánalom. Nem ismersz és ilyeneket írogatsz rólam. Képzeld el, hogy főztem és ki is van takarítva, a gyerekemet meg imádom, te meg gusztustalan vagy. De nem fogok idegeneknek magyarázkodni.
2021. júl. 6. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!