Mit tegyek, hogyha nem ér inger és úgy érzem becsavarodok a gyerekkel itthon?
Nemrég költöztünk férjem munkahelye miatt, barátok, haverok 60 km-re, és a baba se olyan, hogy el lehet mellette beszélgetni vagy valami, mert minden 5. percben van baja.
Nem ismerek senkit itt. Falu, nincsenek programok, a férjem a városba dolgozik, ami 15-20 perc busszal.
Városba már nem egyszer felmentem, de unalmas céltalanul keringeni, hiába nincs most nagy hőség.
Játszótér kilőve, mert egyrészt: nem a kicsik, hanem a nagyok játszótereznek (14-16 évesek ott "bandáznak"), másrészt nekem ugye az megint nem lenne jó, max a gyereknek.
Volt falunap, ott is céltalanul keringtem, nem vagyok híve a "menjünk oda valakihez és csak úgy random beszélgessünk"-nek, és szerintem az itteniek is így vannak vele. Itt mindenki valakinek a valakije révén ismer valakit.
Úgy érzem megkattanok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!