Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a név...

Mit gondoltok erről a név párosításról?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A nevek pedig a Bella és Olivér a másik pedig Milla és Milán

2021. júl. 2. 12:24
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
A Milla alapból hülyén hangzik, főleg Milánnal együtt.
2021. júl. 2. 12:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha ragaszkodsz ezekhez akkor inkább fordítva. Bella és Milán

Milla és Olivér

2021. júl. 2. 12:41
 3/10 anonim ***** válasza:
50%

A Milla nagyon béna, pénzt szülsz vagy gyereket? Nilla akkor már, legalább az nem nem hasonlít az amúgy szuper elcsépelt Milánra annyira, mert az is elég gáz, ikreknek hasonló neveket adni.

A Bella béna, tucat, az összes celeb gyerekét így hívják, az Olivér pedig a ‘vér’ miatt számomra taszító név.

A Nilla - Milán viszont egészen vállalható.

2021. júl. 2. 12:42
 4/10 anonim ***** válasza:
61%
Sikerült a legnépszerűbb neveket választani. Egyrészt jó, mert ezek szerint szép nevek (tényleg amúgy!), másrészt rossz, mert pl nekem már a könyökömön jön ki az összes Milla, Bella, Nara, Szofi, Ben-nel kezdődő bármilyen férfi név, Milán Olivér stb... Rengeteg lett belőlük, szép nevek, de nagyon unalmasak..
2021. júl. 2. 12:59
 5/10 anonim ***** válasza:
80%
Legyen Balázs
2021. júl. 2. 13:10
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Inkább Bella es Milán, vagy Oliver. De a Milla nem olyan jó, meg nagyon felkapták mostanában.
2021. júl. 2. 15:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Bella és Milla nagyon gáz, a fiú nevek jók.
2021. júl. 2. 17:08
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Testvérekről van szó? Szerintem, noha az általad választott nevek a legkevésbé sem tetszenek nekem, maguk a párosítások teljesen rendben vannak, csak pár dolgot kerülnék e tekintetben:

- férfi-női név pár: pl. Zoltán-Zoltána, Adalbert-Adalbertina nem túl szerencsés

- hasonló nevek azonos nemű gyermekeknél: Henriett-Anriett, Paula-Paulina

- történelmi, bibliai, művészeti, egyéb szempontból nem szerencsés párosítások: Sámson - Delila, Ábel - Káin, Cirill-Metód

2021. júl. 4. 08:43
 9/10 anonim ***** válasza:
90%
A Bella és Olivér teljesen rendben van mindkét név szép. A másik párosítás számomra furán hangzik, szerintem nem illenek össze.
2021. júl. 17. 09:24
 10/10 anonim ***** válasza:

Inkább Izabella és Milton, Kamilla és Odin

:):):)

Vagy

Annabella Bernát

Olívia Márton

2021. júl. 18. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!