Két gyereknél melyik a legjobb párosítás? Ha különböző neműek, vagy ha egyneműek?
Én sok helyről azt hallom, hogy a különböző nemű testvérek jobban kijönnek. Nekem vegyes páros van. Igaz, még kicsik ( 5 éves lány, majdnem 2 éves fiú), de nagyon jól kijönnek.
A családban vannak lány testvérpárok, ők sokszor civakodnak, de már kamasz gyerekekről van szó.
A fiú-fiú páros a lehető legjobb páros.
A lány-fiú párossal kapcsolatban vegyes érzéseim vannak, lutri az egész. Vagy jó tesók lesznek, vagy rosszak.
A lány-lány páros a lehető legrosszabb, legalábbis szerintem.
Környezetből tudok meríteni. 2 fiú tesónál azt veszem észre, hogy nincsenek felnőttként jóba, férjem sem beszél az öccsével, annyira különbözőek, de itt a szülők is rendesen benne vannak ebben.
Családban van lány testvérpár kis korkülönbséggel, nagyon jól kijönnek, és mindigis szerették egymást, együtt nőttek fel, már felnőtt nők(30+).
Fiú-lány párosnál szerintem idővel ha a fiú fiatalabb, eltávolodnak egymástól, viszint a bátyus jó esetben óvni fogja a hugit.
4-esnél a pont!
Amúgy minden párosítás jó, ha a szülők jó nevelést adnak a gyerekeiknek.
2 vagyunk testvérek aőt 9 év van köztünk még is olyanok vagyunk mint az ikrek.
5. 5 és 2.5 éves lányaim vannak, útban a 3. Aki szintén lány. A 2 nagy imádja egymást, éa biztos vagyok benne a 3. is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!