Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Két gyereknél melyik a legjobb...

Két gyereknél melyik a legjobb párosítás? Ha különböző neműek, vagy ha egyneműek?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyban a gyerek személyiségétől függ, na de mégis.
2020. szept. 19. 20:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%
Mi nyolcan vagyunk testvérek. 5 lány és 3 fiú. Nagyon ritkán veszekedtünk. Nekem 2 lányom és 2 fiam van. Ők is jól megvannak. Nevelés kérdése, nem pedig nemé. Amúgysem kívánság műsor milyen nemű gyereked születik.
2020. szept. 20. 03:02
 12/15 anonim ***** válasza:
56%
Nekem fiu-fiu-lány gyerekeim vanak de 2 fiú nem jön ki egymásal,de kisebbik fiam a húgával nagyon szeretik egymást,bár ugye fiam kamasz 16,5 fél éves hugi mag 10 éves még is szeretik egymást.
2020. szept. 20. 06:53
 13/15 anonim ***** válasza:
47%

Wáo látom akik azonos nemet írnak pláne lányt.. Mind lepontozzák..

Hát igen.. Ez a gyk népe.

2020. szept. 20. 07:36
 14/15 anonim ***** válasza:
47%
Nekem 5 éves lányom és 20 hónapos fiam van, az elejétől imádják egymást. A férjemék szintén vegyespáros, csak náluk ő az idősebb, mindig jól kijöttek. Nekem húgom van, nagyon sokat veszekedtünk mindig, de inkább azért, mert nagy ellentétes a személyiségünk. Közvetlen környezetemben 2 fiús felállás nem volt, akiket most ismerek anyukákat, nagyon sokat panaszkodnak, hogy durván ölik egymást a fiúk. De gondolom ez nevelés kérdése inkább.
2020. szept. 20. 08:19
 15/15 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem teljesen mindegy, ez se a nemükön, de még a nevelésen sem múlik. Bármilyen jól vannak növelve, ha olyanok, akkor úgysem jönnek ki jól, még ha szeretik is egymást.

Nekem öcsém van (tehát fiú-lány tesók vagyunk), kb amíg én 18 nem lettem, öltük egymást, minden baromságon veszekedtunk, verekedtünk. Pedig szerettük egymást, jókat tudtunk játszani, ha szét lettünk szedve, öt perc után már mentünk volna vissza egymáshoz. Felnőttként meg tök jól elvagyunk egymással, mondjuk most is piszkálódunk, de viccből.

Nekem két fiam van, ők is folyamat balhéznak, a nagy mindenért rászól a kicsire, a kicsi direkt bosszantja a nagyot, két perc után visit valamelyik mindig. Unokatesómék fiú-lány, ott is a lány az idősebb, kb egyidősek velem még ocsemmel, ők szinte sosem veszekedtek.

2020. szept. 20. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!