Két gyereknél melyik a legjobb párosítás? Ha különböző neműek, vagy ha egyneműek?
Wáo látom akik azonos nemet írnak pláne lányt.. Mind lepontozzák..
Hát igen.. Ez a gyk népe.
Szerintem teljesen mindegy, ez se a nemükön, de még a nevelésen sem múlik. Bármilyen jól vannak növelve, ha olyanok, akkor úgysem jönnek ki jól, még ha szeretik is egymást.
Nekem öcsém van (tehát fiú-lány tesók vagyunk), kb amíg én 18 nem lettem, öltük egymást, minden baromságon veszekedtunk, verekedtünk. Pedig szerettük egymást, jókat tudtunk játszani, ha szét lettünk szedve, öt perc után már mentünk volna vissza egymáshoz. Felnőttként meg tök jól elvagyunk egymással, mondjuk most is piszkálódunk, de viccből.
Nekem két fiam van, ők is folyamat balhéznak, a nagy mindenért rászól a kicsire, a kicsi direkt bosszantja a nagyot, két perc után visit valamelyik mindig. Unokatesómék fiú-lány, ott is a lány az idősebb, kb egyidősek velem még ocsemmel, ők szinte sosem veszekedtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!