Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit kezdjek a veszekedő,...

Mit kezdjek a veszekedő, verekedő gyerekeimmel?

Figyelt kérdés
Egyszerűen olyan az életünk pláne most nyáron mintha hullamvasúton ülnénk. Hol szuperül elvannak, hol veszekednek, verekednek. Hiába szólok rájuk, szedem szét őket, magyarázok, veszekszem stb. nagyon nehezen állnak le. Egyszer állítottam be őket a hideg víz alá, rájuk nem ütök. 7, 9, 10 évesek. A tieitek mennyit veszekednek, hogy oldjátok meg, hogy kezelitek?
2021. júl. 1. 07:03
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Egyik az egyik sarokba, másik a másik sarokba és nincs net.
2021. júl. 1. 07:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként persze szoktak civakodni meg jóban is szoktak lenni olyan félórás váltásokban, ez inkább azok a szituk, amiket már nem egymás között megoldandónak minősítek. Olyan nagyon gyakran nem fordul elő, talán hetente :) 1.
2021. júl. 1. 07:11
 3/10 anonim ***** válasza:
95%
Nekem 2 és 4 de így is állandóan megy a vita. Egyik a kisasztalhoz ül a másik az ágyra. 5percig gondolkodunk. Addig le általában le szokták nyugodni. Remélem ez később is működik majd ha kiskamaszok lesznek.
2021. júl. 1. 07:36
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
*addigra
2021. júl. 1. 07:36
 5/10 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem te ne szállj bele a vitáikba, ha nem komoly viták, majd lerendezik? Arról panaszkodsz, hogy veszekszenek, és ezért te veszekedsz velük.

Nem érzed az iróniát?

Ne szállj be, lemeccselik.

2021. júl. 1. 07:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanezzel küzdök én is, két lányom van. Ahogy #5 írja, arra jöttem rá én is, hogy jobb, ha nem szállok be én is mindig.
2021. júl. 1. 07:44
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
6 és 10 éves fiúk. Én se szólok már bele, de sokszor belevonnak. Viszont örülök, hogy nem egyedi nálunk az a probléma.
2021. júl. 1. 08:59
 8/10 anonim ***** válasza:
96%

Én már ezt elengedtem, megmondtam ha csont törik vagy vér folyik akkor egész nyárra elveszem a netet és minden luxus cikket.

Nem bírnak magukkal, ahogy látom most jött ki az évvégi hajtás rajtuk.

Jövő héttől kezdve 5 hétig minden héten táborban lesznek ebből 4 hét 3 féle tábor ott alvós addig nyugalmunk lesz

2021. júl. 1. 10:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Vidd el őket kirándulni hogy ne legyen idelyük veszekedni.
2021. júl. 1. 14:11
 10/10 anonim ***** válasza:

9.

Az autóban összevesznek, a strandon összevesznek. Ha beleavatkozom, akkpr pedig összefognak és én vagyok az ellenség.😄

2021. júl. 1. 14:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!