Mi a véleményetek arról, amikor a 3 gyerek azonos kezdőbetűs nevet kap?
Engem ez nem zavar.
Én ismerek olyan tetvérpárt akiknek a neveik Zita és Rita.
Szerintem semmi gond nin s vele. Alapvetoen nem adnék ugyanolyan kezdőbetűs neveket, de peldaul nekem az L betus nevek nagyon tetszenek, abbol siman tudnek 3-at valasztani.
Nalunk egyebkent 4gyerkoc van es kettonek ugyanaz a kezdobetuje,a masik kettőnek meg teljesen mas.
Valaki irta, hogy ha az egyik gyereknek más betuvel kezdodik a neve, akkor majd kilog a sorbol ugy érzi. Hat ez rohadt nagy hulyeseg, mar ne is haragudj. Ket nagyobb tesom Anna es Andras, en Lilla vagyok. Soha az eletben nem ereztem azt, hogy en nem tartozom közéjük vagy valami, azert, mert a nevem nem A betuvel kezdodik.
Nálunk a 2 nagynak nem csak a keresztnév kezdőbetűje egyezik, hanem a becézésnek is.
Elizabet-Eliot Liza-Lio
A kisteso ha lány lesz, ő is igy kapja a nevét. Fiú névből nincs több passzoló, úgyhogy akkor megszakad a sor :)
Ha nem direkt nagyon hasonlító nevekről van szó, nincs vele gondom. Csak emiatt nem találnék ki neveket, hogy csakazértis ugyanaz a betű legyen, de ha amúgy is ezek tetszenek, az oké. Nekem például nagyon tetszenek az L-betűs lánynevek, de nem a betű miatt, egyszerűen csak tetszenek :)
Az Áron-Árvin nekem már túlságosan is hasonlít, eleve mindkettő Ár..
Plusz itt például nagyon érzem, hogy az Árvin "direkt" lett kitalálva, hogy passzoljon, nekem ez nagyon erőltetett szagú.
Az Ármin V betűs verziója.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!