Bence vagy Levente?
Figyelt kérdés
Első baba, december 1.re van kiírva, nem tudok választani, a vőlegényem Gábort szeretne a saját nevét.. mondták már nekem a Milánt is, de valahogy ez a két név ragadt meg :)2021. jún. 27. 14:23
2/18 anonim válasza:
Levente. A Bence iszonyúan elcsépelt.
7/18 anonim válasza:
Lassan a Levente is pont olyan gyakori lesz, mint a Bence. Jelenleg 3., pedig amikor mi válásztottuk...
8/18 anonim válasza:
Mindkettő tucatnév és nem is szépek. A Gábor a legjobb.
9/18 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon tetszik a Gábor név is, csak szerettem volna, hogy a babánknak saját neve legyen :) viszont a nagyon új desing nevek abszolút nem tetszenek, a nagyon régiek sem, inkább a köztes :) köszönöm a válaszokat :)
2021. jún. 27. 16:03
10/18 A kérdező kommentje:
Amúgy még az Ákos meg a Gergő is tetszik :) de tesóm fia is Gergő :) viszont egy Levente ismerős sincs sem az én sem pedig a vőlegényem részéről :)
Meg tudom, hogy nekünk kell eldönteni, de talán az is segit megerősíteni, hogy ki mit mond, melyik fele hajlunk inkább :)
2021. jún. 27. 16:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!