Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha nagyobb (minimum 3 év)...

Ha nagyobb (minimum 3 év) korkülönbség van a gyerekeid között, akkor hány évig nem nyaraltok?

Figyelt kérdés

Megvallom, egy kérdésre adott válasz ihletett meg. Azt írják, ne nyaralj, amíg nem 4-5 éves a gyerek.

Ha több gyereked van, hogy oldod meg a nyaralást, kirándulást? Tegyük fel, hogy 4, 8, 12 éves a három gyerek. Akkor a legnagyobb végig szív, mert addig nem nyaral a család?

2021. jún. 26. 20:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne nyaralnánk?

Első babánk 9 hónapos volt, amikor először nyaraltunk hármasban. Minden évben többször megyünk bababarát wellnessbe is.

A kicsi 9 hónapos, idén már négyesben megyünk.

Hamarabb is mentünk volna már, de ugye a korlátozások miatt nem lehetett.

Nem savanyodunk itthon évekig, csak mert a gyerekmenteseket zavarják a gyerekek. Menjen akkor felnőttbarát szállodába.

Mi szeretünk menni, közös élményeket szerezni. A gyerekeknek ez nagyon fontos szerintem. A nagy 4,5 éves, ő már nagyon várja is a nyaralást.

2021. jún. 26. 22:26
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

A fiam 8 hónapos volt amikor Barcelonában voltunk, most a lányom 5 hónapos és két hete értünk haza Törökországból.

Mi nagyon jól éreztük magunkat. Annyi, hogy a férjemmel felváltva mentünk a naggyal fürdeni.

Este is tök sokáig kínt lehettünk, a lányom nagyon jókat aludt a babakocsiban.

Szerintem ez a nyaralás attól függ kinek mi a fontos.

2021. jún. 26. 22:46
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi 2 5 hóssal mentünk nyaralni és egy 2 évessel, most egy 3 hós és 2 kétéves meg egy 4 éves, 2 család. Persze majd nem nyaralunk csak mikor 20 évesek lesznek
2021. jún. 26. 22:48
 14/19 anonim ***** válasza:
95%
Mi fiúkal míg kicsik voltak balcsi ,1 napos kirándulásokon voltunk külföldön lányom megszületett ő Pl 2 hónaposan már balatonon nyaralt mert mi oda mentünk 1 napra ,mi mindig elmentünk nyaralni ,max gyerekbarát szállodába.
2021. jún. 27. 06:19
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is baromság. A családomban mindegyik gyerek egészen kicsi baba korától mentünk nyaralni. Oké, hogy ott is kelni kell hozzá, meg ilyesmi, de mégis egy más környezet. Szóval nem értem. Egy 2-3 éves meg már élvezi is a tengert, fürdést.
2021. jún. 27. 08:11
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanúgy mentünk nyaralni, nem is értem, miért nem kéne. A nagyobbik őszi, 9 hónapos volt, amikor először nyaralni jött velünk, tök jó volt. A kicsi 8 évvel fiatalabb, természetes, hogy mentünk nyaralni az ő születések után is, fél éves volt (napra pontosan), amikor először nyaralni mentünk, az is nagyon jó volt.

Nyilván máshogy nyaral az ember egy csecsemővel, nem ilyen picivel megyünk világ körüli útra, de egy balatoni apartmanba miért ne lehetne elmenni vele?

2021. jún. 27. 08:11
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Első lányunknál másfél éves korától vittük Balatonra, strandra stb, tengerhez 5 évesen. Most ő 8,5 éves, a tesója 1,5,a kicsit hamarosan elkezdjük strandhoz szoktatni, a naggyal az apja volt már idén a Balatonnál, meg párszor kirándulni, mamáék wellness hétvégén, közösen nyaralni először augusztusban fogunk a Balatonnál, már lefoglaltuk.
2021. jún. 27. 08:30
 18/19 anonim ***** válasza:
49%

A másik kérdésnél egy pár hónapos, éjszaka még sokat ébredő csecsemő szerepelt a kérdésben és egy munkahelyi nyaraló.

Oda épeszű ember pl nem visz ekkora gyereket. Kisgyerekkel különálló apartman hazákba, vagy gyerekbarát hotelbe megy az ember, már amelyiket önmagán kívül más is érdekel.

A többség gondolom azt se élvezné, ha a hotelben a szobaszomszedja egy dobos lenne, aki éjjel gyakorolna, vagy épp az ott tartózkodásuk ideje alatt éjjel állnának neki falat fúrni a szomszédban.

2021. jún. 27. 14:13
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeség nem menni... Mi is mentünk mi degyikkel. Mikor terhes voltam az elsővel meg 36hetesen oda voltunk a barátokkal satorozni 😂 megszuletett a lányom mentünk újra vele 1 éves ha volt. Utána minden évbe voltunk sorba pedig már 4 gyerek van. Mind jött picinek is nagynak is meg terhesen is mentünk. Nem akadály. Minden más csak kifogás. És egyik sem volt jó alvó. Az meg hogy én lepasszoljam amíg nyaralok... Hát kösz nem.
2021. jún. 27. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!