Terhessèg után köldóksèrv ès szètnyílt hasizom?
7 hónapis volt a 2.lányunk mikor 1 napos sebészetre kérve megcsináltattam a köldölsérvem és valamennyit lefed a szétnyílt hasizmomat is a háló.
Sérvre /mellett nem szabad tornászni.
Köszönöm az eddigi válaszokat.Milyen orvoshoz kellene ezzel fordulni?
Hordozót (csatos) szerintetek lehet használni? Èn használom...
Nem jó ötlet hordozni.
Háziorvos majd sebészet.
nekem cseresznye nagyságú volt mikor 4 hónapos volt a lányunk ekkor vettem észre. A kiságyból is alig bírtam kiemelni.
7 hónapos volt mire megkaptam a műtétre az időpontot.
Nekem muszáj volt sietni, alap bélgyulladásos vagyok, durva összenővéseim voltak, így nekem még egy béltükrőzés is megelőzte 🤦♀️ a sérvnél a bőröm nagyon elvékonyodott, félő volt, hogy kizáródik belem vagy esetleg kilukad. 2 hónapig kellett sérvkötő, emelni addig nem lehetett, majd fokozatosan lehetett kezdeni.
Majdnem fél évig idegentest érzetem volt a hálótól. 2018 októberben volt a műtétem, én direkt 1.naposra kértem amúgy 3 napos. Nem laporoszkóppal csinálta az orvos, a köldökömet újra kellett szabni. Így egy 10 cm vágásom lett köldök felett. Mára már csak 5cm.
A következő terhességemet nem befolyásolta.
Ötös,sajnálom,hogy ennyi nehèzsèged volt!
Nagyon köszönöm,hogy leírtad a tapasztalataidat.Orvoshoz fogok fordulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!