Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért nem kaptam a DM-ben...

Miért nem kaptam a DM-ben kezdő csomagot?

Figyelt kérdés
5hónapos volt a kislányom mikor megigényeltem a bababónuszt,de azóta sem kaptam semmit. Itt a GYK-ben olvastam hogy adnak kezdő csomagot,de én nem kaptam. A babám 8hónapos múlt.
2010. aug. 26. 12:43
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Voltam a DM-ben és rákérdeztem,azt mondták hogy pár hónapja van az az új rendszer hogy már nem ott adják rögtön a csomagot,hanem postán küldik. Úgyhogy legyek türelemmel,mert megkapom. Valami új adatvédelmi törvény miatt,na ezt nem igazán értem mi a lényege!
2010. aug. 26. 16:21
 12/13 anonim ***** válasza:
Szia én tegnap előtt kaptam meg a levelet. Egy kis füzetke volt benne ami különböző kedvezményekre jogosít, ha vásárolsz náluk. Amikor a boltban jelentkeztem kaptam egy kupont ami 15% engedményt ad ha vásárolok 5000 ft felett. Bármikor be lehet váltani. És kb. 4-5 hete jelentkeztem.
2010. aug. 26. 17:10
 13/13 Amore ***** válasza:
Szia! Mi a regisztrálástol számitva 5 hetet várunkt a csoamgra!
2010. aug. 27. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!