Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Vilmos...

Mi a véleményetek a Vilmos névről?

Figyelt kérdés
Véleményeket kérek tőletek. :)

2021. jún. 23. 15:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
11 vagyok, a bácsis jelzőt úgy értettem, hogy manapság rengeteg idősnek ez a neve, mert nyilván amikor ők kapták akkor divatnév volt, kb mint a nőknél az Erzsébet, Piroska, Márta. Számomra ugyanez a kategória a Vilmos, Béla és társaik. Így értettem a bácsis nevet.
2021. jún. 24. 22:17
 22/26 anonim ***** válasza:

#19 vagyok

Akkor okes:)

Bocsanat, a kommentem nem volt tul kedves, de remélem nem bantottalak meg. Csak talakoztam mar olyanokkal, akik negativ kommentek utan elkezdtek nyavalyogni, hogy akkor most milyen nevet valasszak, ha senkinek nem tetszik.

Szerintem egyebkent a Vili becezes nagyon cuki es a Vili a vereb mese jut eszembe, gyerekkoromban imadtam:)

2021. jún. 25. 00:25
 23/26 anonim ***** válasza:
72%

Szuper név, jó választás! Nálunk is listás, bár tény, hogy mindenkit sikeresen meghökkentünk vele mikor megemlítjük. :D

Jó egészséget, sok boldogságot nektek!

2021. júl. 9. 16:23
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon szép dallamos , elegáns, nekem ez olyan úriemberes név; jóértelemben kicsit előkelő. Tehát, teljesen jó, én imádom ezt a nevet.
2021. júl. 18. 16:29
 25/26 anonim ***** válasza:
77%
Nálunk ez az első számú fiú nevünk, szépnek tartom, komoly, könnyen érthető, nem elírható, tetszik a Vili becézés is. Ami miatt hezitálok, hogy más becézése nem igazán van, mondjuk felnőtt korára, de nem is feltétlenül kell majd becézni. Szerintem nálunk ez lesz, ha fiú lesz, mert a többi vagy nem tetszik vagy nem passzol a vezetéknevünkhöz. :)
2021. dec. 27. 16:09
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
25-ös, egy ismerősöm Vilmos (felnőtt) és Vilkó a beceneve. ;) Illik hozzá, szereti is és mindenki így szokta meg. Szerintem jó becenév. Csak egy ötlet. :D
2021. dec. 28. 10:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!