Szerintetek, ha egy gyereknek pl Teofil, Tivadar, vagy Tihamér és ezekhez hasonló béna nevet adnak a szülők az hátráltatja majd őket a pártalálásban?
(Tihamérról azért jut sokaknak eszébe a tücsök, mert talán a Pinokkióban? Vagy valamelyik gyerekmesében a bölcs kísérő karaktere az ún. Tücsök Tihamér volt. Egyébként apukámat Tihamérnak hívták, de ezzel a jelenséggel, hogy tücsökre gondolnak a neve hallatán sokan, csak felnőttként találkoztam már, szóval... :D )
Kérdező, szerintem tökmindegy, hogy hívnak valakit, ha egyébként vonzó és jól kijön az adott nővel, akkor Szaniszló meg Töhötöm meg bármi gagyi neve lehet, össze fognak jönni. Ha valaki erre hivatkozva pattint le egy pasit, akkor az csak kifogás.
Nekem egyébként volt több exem is, akiknek nem tetszett a neve. Kb csak addig volt "probléma", amíg meg nem szoktam és maga a kapcsolat is sínre került, így kb az első 1-2 hétben. Tehát ez biztosan nem akadály normáliséknál.
Szerintem nem a nev fogja a parkapcsolatot befolyasolni.
Ha valaki gunyolodni akar, meg fogja talalni a mondjat, nem kell hozza szokatlan nev.
Amugy nekem van 3 Tivadar nevu ismerosom, az egyik doki.
Az egyik kifejezetten sarmos, de amugy sikeresek is, jol elnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!