Szerintetek, ha egy gyereknek pl Teofil, Tivadar, vagy Tihamér és ezekhez hasonló béna nevet adnak a szülők az hátráltatja majd őket a pártalálásban?
Hátráltatni nem.
De Teofil=pedofil, Tivadar=zivatar, Tihamér=tücsök ettől az emberek zöme nem tud elvonatkoztatni :/
Az emberek zöme? Nekem egyik névről sem jut eszembe az amit írsz, a Tihamérról meg egyenesen fogalmam sincs, mi köze a tücskökhöz.
Ne magadból indulj ki...
Szerintem a Teo teljesen jó név! Sose jutott volna eszembe a pedofil szó. Teodorként is szép.
A másik 2 nem az esetem, de a Medox, Benett, Brájen, Noel stb nevekhez képest egy öröm lenne bármelyikkel találkozni.
A Tivadar egy teljesen szokványos név. A Tihamérről én sem tudom, hogy jut eszébe az embernek a tücsök.
Gúnyolódni meg kellő kreativitással minden néven lehet. Egy rokonomat Eszternek hívják. Csinos, fiatal lány. Középiskolás korában a fiúk így cukkolták: "Eszter beterpeszt." Esküszöm, a tágabb rokonságban sem jutott eszébe 15 év alatt senkinek, hogy ezzel gúnyolhatják.
Ha normális értékrendű lánnyal akar párkapcsolatot kezdeményezni, akkor nem.
Üdv, egy Bélának a csaja. :)
Szerintem sokat befolyásol egy jó vagy rossz nev.
Pl.volt egy ált.iskolás szerelmem, akit Ottónak hívtak. Nagyon menő gyerek volt akkoriban, de a nevén mindig nevettünk, és olyan ciki is volt valakinek beszélni róla, hogy Ottó.. olyan gyógyegér név
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!