Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az Kassziopeia...

Mit gondoltok az Kassziopeia névről?

Figyelt kérdés

Leendő kislányomnak gondolkodok neveken.

Nektek hogy tetszik, vagy mit mit gondolnátok az Kassziopeia névről, ha meghallanátok, hogy valakinek ez a neve?

2021. jún. 22. 21:22
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
92%
Csak abban az esetben adnám, ha az apa görög származású. Eza név itthon idegen, hosszú és kb megjegyezhetetlen. Szörnyű. Ha meghallanám azt gondolnám hogy a szülők nagyon fel akartak vágni és ki akartak tűnni, hogy az ő tündibündi kis bogyójuk ilyen különleges nevet kapott.
2021. jún. 22. 21:26
 2/39 anonim ***** válasza:
96%
A cassiopeia csillagkép jut eszembe. Vagy a görög mitológia. Görög felmenőkkel/ szülővel el tudom képzelni. Magyar gyereknek nagyon idegenül hangzik. Hasonlóan, mint a Bereniké. Olyan mint a zsiráf, szép szép, de otthonra nem kéne.
2021. jún. 22. 21:28
 3/39 anonim ***** válasza:
88%
Lécci, ne szívass már. 35 fok van így is. És még izzadjak le kétszer abban is, hogy kiolvasom ezt a nevet?!
2021. jún. 22. 21:35
 4/39 A kérdező kommentje:
Pont az a cél, hogy egy szép csillagközeli neve legyen :)
2021. jún. 22. 21:36
 5/39 anonim ***** válasza:
85%
Különleges név párti vagyok, de ez nekem sem jön be. A csillagkép jut eszembe szintúgy. Itthon ha engednék is anyakönyveztetni magyar szülőkkel akkor Kassziópeja-ként lehetne max.
2021. jún. 22. 21:37
 6/39 anonim válasza:
55%
Ha szép, csillagközeli nevét akarsz neki, akkor legyen Hans(!) Solo.
2021. jún. 22. 21:40
 7/39 anonim ***** válasza:
81%
A League of legends jut róla eszembe :'D szerintem a gyerek helyében, amint lehet nevet változtatnák.
2021. jún. 22. 21:46
 8/39 anonim ***** válasza:
70%

2x futottam neki, hogy elolvassam egyaltalán.

Ha fizetnének sem adnam neki...

Gondklj bele. Szerinted ha elmegy suliba, vagy valami olyan helyre ahol nem.ismerik, hanyszor fogják elcseszni a nevét? Hanyszor kell betűznie majd?

Ne csessz ki vele...

2021. jún. 22. 21:53
 9/39 anonim ***** válasza:
78%
Nekem is a Lol játékból a kígyós boszorka jut eszembe róla:D
2021. jún. 22. 22:06
 10/39 anonim ***** válasza:
78%
Iszonyat...
2021. jún. 22. 22:24
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!