Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha a verés nem megoldás,...

Ha a verés nem megoldás, akkor miért van az, hogyha egy gyerekkel órákig ott ülsz és nem tudja megjegyezni a napokat, hónapokat, de két-három pofont lekeversz neki, elmondod neki, hogy jönnek egymás után sorba, és tudja? Akkor ez hogyis van?

Figyelt kérdés
2021. jún. 22. 16:55
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

20!

Persze, abszolút megértem a problémádat, nem egyszerű ez. Apuka esetleg nem tudna besegíteni? Ő is tudná vinni a gyerekeket.

Mi amikor húzósabb időszakot élünk akkor rendeljük az élelmiszert és a vacsit is. Így nem kell ezekkel foglalkozni és van idő együtt tanulni.

2021. jún. 24. 01:53
 22/25 anonim ***** válasza:
20%

De, persze. Majd rendelni fog mindenki. Még szmrni se fogunk elmenni, mert a gyerekkel kell együtt tanulni.

2021. jún. 24. 07:46
 23/25 anonim ***** válasza:
20as vagyok. Igazabol ugy erzem, h egy 10 eves gyereknek mar kell(ene) legyen annyi felelossegerzete, onkontrollja, jozas esze stb. hogy belassa, hogy ott vagyok mellette, segitek, tanulok vele, de ennek megvan az ideje. Ha neki akkor ahhoz nincs kedve, akkor is erot kene venni magan es felerni esszel, ha most tulesunk rajta, utana ra se kell nezni. Szerencsere mar kevesebbet nyuglodik, de baromi nehez. Az apja is leul vele, ha en nem boldogulok.
2021. jún. 24. 08:06
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

22!

Igazad van, hülyeségeket írtam. Hagyjuk, a gyerek nyugodtan bukjon meg, de legalább az asszony minden nap elénk tudja rakni a pörköltet. Ez ám az élet.

2021. jún. 24. 13:54
 25/25 anonim ***** válasza:
A verés nem jó megoldás, de ez a stressz hozza ki belőle.
2021. júl. 2. 20:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!