Ultrahangra mibe mentek?
Figyelt kérdés
Bocsi, ha hülye kérdés 😁
Hasi ultrahangra megyek holnap. Ti oda póló nadrág.... Vagy egyberuhaba mentek? Az nem néz ki hülyén ha bugyiba fekszek az ágyon?😁
2021. jún. 21. 18:08
1/7 anonim válasza:
Lapozz vissza kicsit, pont most láttam mikor átpörgettem a kategóriát, hogy ma már volt egy ugyanilyen kérdés.
2/7 anonim válasza:
Nem kell levenni. Csak le kell tolni a gatyát. De abba mész, amibe akarsz. A dokit nem fogod meglepni az tuti.
3/7 anonim válasza:
Ne egyberuhába menj, nem praktikus. Pólót tudd felhúzni.
4/7 flora08 válasza:
Ha hasi ultrahangot csinál az orvos (és hüvelyit nem), akkor csak a hasat kell szabaddá tenni. Ehhez jó egy kényelmes, gumis derekú nadrág vagy szoknya, de ha ki tudod gombolni és egy picit lejjebb tolni az is jó. Nyári ruhában ne szerintem ne menj, nem praktikus, mert a szoknyarészt kell akkor a bugyid vonala fölé húzni. Mondjuk a dokit szerintem az sem zavarná, inkább neked lehet kellemetlen.
5/7 anonim válasza:
Utcai ruha, amiben jól érzed magad. Senkit se fog érdekelni, mi van rajtad :)
6/7 anonim válasza:
Nadrág vagy szoknya + top.
Amugy ő az akinek bugyi nélkül beterpesztesz, szóval nem hinném hogy ha ruhában mész és bugyiban fekszel fel az ágyra meglepődik. De mivel a hajadat ultrahangozza, még terjeszteni sem kell, mégis én a 2 reszes megoldást preferálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!