Más is hamarabb büfizik, mint a babája?
Figyelt kérdés
Ne tudom, csak mi vagyunk így? Akár a párom, akár én veszem föl a lányunkat büfizni, mi hamarabb büfizünk, mint ő :) Jókat nevetünk rajta :)2010. aug. 25. 22:03
1/7 anonim 

válasza:

Én még ilyet nem hallottam.
Viszont nálam meg az volt, hogy amikor még újszülött volt a babám akkor majd egy óráig ette az egy adagnyi tápszerét és ahogy nyelt, és is mindig önkéntlenül is amolyan cumizós mozgást csináltam a számmal (összeszorítottam a felső és alsó ajkaim.) :DDDDD Még jó hogy nem látta senki :DDD
3/7 anonim 

válasza:

Ezzel nem vagytok egyedül :) Nálunk is pont így volt. Általában én szoktam büfiztetni,és rengeteg alkalommal előfordult,hogy nekem előbb kijött a büfi mint neki :) Mi is elég viccesnek találtuk.
4/7 anonim 

válasza:

:D Igen, én is így vagyok ezzel! Azt hittem, egyedül:)
5/7 anonim 

válasza:

Én szerintem baba koromban büfiztem utoljára, szóval nálunk ilyen még sose fordult elő :D
6/7 anonim 

válasza:

:-)))Nálam is sokszor előfordul,sokat gondolkoztam ezen,szerintem ez valami tudat alatti lehet.
7/7 anonim 

válasza:

A férjem is! Felveszem a babát, elkezdem énekelni, hogy "büfi, büfi gyere ki", a férjem már büfizik is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!