6 napos baám sokat csuklik. Tudom, hogy természetes, de rossz hallgatni. Nem büfizik, viszont csuklik kb.10 percig. Hogyan segíthetek neki, hogy hamarabb elmúljon?
Figyelt kérdés
2008. máj. 18. 17:02
1/5 anonim válasza:
Szia! Adhatsz neki egy kis forralt vizet, vagy pedig megvárod amíg elmúlik. Bár nincs kisbabám, de kicsikkel foglalkozok és nekik is forralt vizet szoktam adni. Remélem tudtam segíteni.
2/5 anonim válasza:
Szia!
Próbáld megszoptatni. Nekünk ez vált be.
3/5 anonim válasza:
Hidd el, hogy nem zavarja! Egy ilyen pici baba ha zavarja valami sírni kezd, ez a csuklásra is igaz, akkor pedig a sírástól elmúlik.
4/5 anonim válasza:
Én mindig arra gondoltam, hogy a pocakomban is sokat csuklott, aztán mindig elmúlt magától. Az enyémek el is tudtak aludni, miközben csuklottak. Semmi teendő nincsen!
5/5 anonim válasza:
Szia! Az én babám ugyanezt teszi napjában többször is! Rájöttem,hogyha cumit adok neki, akkor hamarabb elmúlik! Egyébként a babát nem zavarja, legalábbis ezt írta egy baba újság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!