Apák napi kupon ötletek?
Első babánkat várjuk, apák napjára szeretném megajándékozni a férjemet kuponokkal, amiket beválthat majd a baba első évében.
Olyan apróságokra gondoltam, mint "1 alkalmas felmentés a pelenka csere alól " vagy " sörözés a haverokkal".
Tudtok segíteni ötletelni?
1 alkalmas szabad apa fia/lánya program
1 alkalmas azt csinálunk/oda utazunk ahova apa akar
1 alkalmas addig alszik apa ameddig akar
Ennyi jutott az eszembe
1es köszi szépen ezek jó ötletek :)
2es, nem tudom miért lenne gáz
Finoman engedélyt adsz.. mi ő? A kiskutyád?
Magyarországon egyébként sincs apáknapja.
De ha lenne is, ő még nem apa.
Természetesen ezzel nem engedélyt adok, oda megy ahova akar. Ez csak egy gesztus a részemről.
Az meg nem nagyon izgat, hogy van e apák napja Magyarországon. Anyák napja van, ha azt ünnepeljük akkor ünnepelni fogjuk az apák napját is. Tesz értem annyit már a terhességem alatt is, hogy a minimum hogy kedveskedek neki én is :)
Nem tudom hogy az apák napjából hogy jutottunk el a szexig.
Attól hogy a férfiak szex pártiak, szerintem képesek élvezni más programokat is. Ismerem a férjemet, és tudom hogy értékelni fogja a kuponokat, a kérdést csak azért írtam ki, hátha van olyan ami nekem nem jutott eszembe és jópofa.
Köszönöm a tanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!