Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Változott a bőrápolási rutinot...

Változott a bőrápolási rutinotok terhesség előtt és után?

Figyelt kérdés

Elsősorban a testápolás érdekel. Észrevettetek valamilyen változást a bőrötökön? Nem a terhességi csíkokra gondolok elsősorban, hanem általában.

Én 26 hetes vagyok és mostanában nagy száraz a bőröm. Ti milyen termékeket használtatok?

2021. jún. 17. 15:27
 1/4 anonim ***** válasza:
50%

Semmiben nem változott.

Az elején voltak pattanásaim, nem is kevés, tinikoromban volt annyi utoljára. Akkor is a szokásos arclemosóm használtam.

25.hét

2021. jún. 17. 15:28
 2/4 anonim válasza:
100%
Én terhesség alatt folyamatosan kezeltem a bőröm, főleg a hasamon. Így is lettek terhességi csíkjaim de amekkora hasam volt csoda ha nem lettek volna. Mindenképpen ajánlom valami zsírosabb testápoló használatát. Az bőrtípus függő, hogy kinek mi jön be.
2021. jún. 17. 15:42
 3/4 anonim ***** válasza:
50%

Igen

Sokkal kevesebb foglalkozást igènyelt

Az addiki achne-s bőrhibás arcom mellkasom hátam letisztult

Alapozó és korrektor helyett simán egy bb krém is elég volt.

Nem kellettek maszkok, pakolások..

Egy sima szàraz bőrre való krém is elég volt estére.

Sajnos mire a mensim megjött minden bőrhiba mérsékeltebben de visszajött

2021. jún. 17. 16:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Iszonyatosan csúnya, pattanásos lett az arcom. Állandóan tele vagyok nagy sárga pattanásokkal az orrom körül és az államon.

Sem tini koromban sem terhesség előtt nem volt vele problémám soha. Remélem szülés után rendeződik.

2021. jún. 19. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!