Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kinek milyen név eredet...

Kinek milyen név eredet története van? :)

Figyelt kérdés
Itt arra gondolok, hogy kitartottatok egy név mellett x idő után is, mert fontos jelentéssel bír számotokra. Pl a kedvenc mesétek a Pöttyös Panna volt ezért lett a lányotok is az, vagy az első randi a Regina étteremben volt ezért lett Regina és stb.

2021. jún. 17. 11:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
86%
Meg anno általános iskolában volt nálunk egy verseny és volt egy nagyon szép kislány, akinek az volt a neve hogy Jázmin. Akkor eldöntöttem magamban, ha lesz egyszer egy lanyom Jázmin lesz a neve. Így is lett, a párom is imádta ezt a nevet első perctől kezdve.:)
2021. jún. 19. 21:45
 12/16 anonim ***** válasza:
87%

Gyermekkori barátnőm 3. neve volt , gyűlölte még ha szóvá is tettem annak a névnek a létezését, pedig számomra valami nagyon szép hangzással bír.

A kapcsolatunk idő közben költözés miatt megszakadt sajnos, de mikor megjelent a "2csík" én már tudtam hogy ha lány ,akkor én úgy szeretném hívni.

#Loretta

2021. jún. 19. 23:18
 13/16 anonim ***** válasza:
16%

A lányom neve Orália.

Fuu.. ne tudd meg miért.

2021. jún. 20. 00:33
 14/16 anonim ***** válasza:
79%
Mi kitartottunk 3 évig egy név mellett.Semmi jelentősége nincs,csak ez volt az egyetlen név ami mindkettőnknek tetszett.Különleges,ritka és nagyon szép név.Szerencsére kislányunk lett,meg is kapta ezt a nevet.😍
2021. jún. 20. 07:34
 15/16 anonim ***** válasza:
79%
Előző vagyok.Van egy nagy fiam is...ha hiszitek ha nem 10 éves voltam mikor a neve nagyon tetszett.Mondtam,ha lesz egyszer egy fiam,csak ez lehet a neve.Meg is kapta ő is és szereti a nevét!
2021. jún. 20. 07:37
 16/16 anonim ***** válasza:
84%

Én egy távoli unokatesóm után kaptam a nevem, aki pár hónappal előttem született. Anyukám terhes volt velem amikor babanézőbe mentek és annyira megtetszett a szüleimnek az uncsim neve, hogy eldöntötték, hogy ha lány leszek én is ezt kapom.

Az én lányom neve Viktória lesz, mert sokat olvastam Viktória angol királynőről, tetszik a személyisége, és alapból királynős névben gondolkoztam (eredetileg Elizabet lett volna Sissi után, már vagy tíz éve kinéztem ezt a nevet, de az a férjemnek nem tetszik sajnos, csak az Erzsébetbe ment volna bele, de azt meg én nem akartam az idétlen Bözsi meg Böbe becézések miatt, így egyeztünk ki a Viktóriában végül.)

2021. jún. 20. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!