Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik keresztnév a szebb?Mank...

Melyik keresztnév a szebb?Manka vagy Miléna?

Figyelt kérdés

2021. jún. 14. 20:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
25%
A Milena túlságosan idegen hangzású, a Panka sokkal szebb.
2021. jún. 14. 22:34
 12/19 anonim ***** válasza:
91%
A 2 közül inkább a Manka. Bár valóban becenév hangzása van. De a Miléna nem a stílusom.
2021. jún. 14. 23:24
 13/19 anonim ***** válasza:
90%
Engem a Milénától kiráz a hideg, annyira fura hangzása van számomra. A Manka viszont tetszik, így ha ebből a kettőből kellene választani, akkor azt adnám.
2021. jún. 15. 01:10
 14/19 anonim ***** válasza:
93%
A Miléna nem tetszik. A Manka pedig tényleg becenév-szerû, de amúgy aranyos. Esetleg Amanda? Szerintem azt lehetne Mankának becézni.
2021. jún. 15. 04:58
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Miléna

A Manka olyan, mintha elírtak volna valamit

2021. jún. 15. 09:56
 16/19 anonim ***** válasza:
74%
A Miléna név gyönyörű, azt adnám, az teljesen vállalható is így; a Mankát inkább a Marina beceneveként tudnám elképzelni; énszerintem komolytalan az a szülő, aki a Manka nevet így anyakönyvezteti a gyerekének. Én nagyon szomorú lennék, ha a Manka lenne a keresztnevem a hivatalos papírjaimon. A Marina viszont ugyanolyan gyönyörű, mint a Miléna. Tehát, a Miléna és Manka közül egyértelműen a Miléna. A Manka nevet büntetésként élném meg. Becenévnek még talán belefér; tehát nekem ez még becenévként is kicsit egy ilyen "esetlenséget" sugall. Tehát a Manka név. Tehát ezt én még igazából becenévként se alkalmaznám senkire. Mert, ha nagyon azonosítják vele, akkor lehetséges, hogy mindig be lenne skatulyázva "olyan kis esetlenkének". Tehát én még becenévként sem adnám senkinek se a Mankát. Miléna gyönyörű úgy, ahogy van, meg a Marina is.
2021. jún. 17. 13:21
 17/19 anonim ***** válasza:
Miléna 💖💖💖
2021. jún. 17. 20:46
 18/19 anonim ***** válasza:
30%

16. válaszoló vagyok

Arra gondolok,hogy ha nagyon akarom, akkor akár a Milénát is lehet Mankának becézni, tehát még bele lehet passzírozni, mert van benne "a" a Milénában is; csak akkor azt mondjuk így megkettőzzük, és kivesszük az "i"-t. Szerintem még akár működhet úgy is; ha nagy gondban vagytok a latolgatással. Mondjuk az lehet, hogy inkább Minka lenne, de szerintem még akár a Manka is okés; ha nem tudjátok elengedni ezt a nevet. Amúgy ha pl Miléna lenne, lehet, hogy nagyobb korában kérné, hogy Lénázzátok inkább. Vagy akár még, félreértések elkerülése végett,hogy pl ne nézzen az óvónéni csodálkozóan nagy kerek szemekkel, hogy most akkor Manka, vagy Miléna; akár adhatnátok is egymás után mind a kettő nevet. És akkor például (nem tudom, mi a vezetéknév, de mondjuk Dr. Kovács Miléna Manka; az szerintem sokkal királyabbul hangzik; mint például Dr Kovács Manka. Úgy eléggé kellemetlenül érezném magam. Meg még sima Kovács Mankaként is. De tehát mondjuk pl elég lenne a "Kovács Miléna" is; azt is lehetne itt Mankázni akkor. :)) Na, és a másik, ha ti vagytok, akik ikreket vártok , és jól emlékszem a másik keresztnévre, amelyik már elég erőteljesen sanszos, hogy tutira befutó; akkor amellé még lehetne mondjuk egy Loretta második keresztnévnek; szerintem szépen, dallamosan csengene. Hogy pl akkor egyiknek két M-betűs, a másiknak is akkor két ugyanolyan, akkor L-betűs, vagy nemtom, milyen keresztneve van. Vagy például lehetne úgy is akár, hogy csak az egyik kap két keresztnevet; és a másik egyet; és akkor megmondanátok nekik, hogy az egyik gyerek csak azért kapott kettő keresztnevet; mert ott nála az ő esetében nem tudtatok dűlőre jutni, és mindkét névbe beleszerettetek, a másodikat se tudtátok elengedni, úgyhogy neki csak ezért lett kettő, a másik gyereknél meg már alapból egyértelmű volt; hogy melyik nevet szeretnék adni a szülők.

Remélem, mindent kedvesen írtam, szeretek mindenkit; szép napot, estét kívánok mindenkinek.

2021. jún. 25. 22:38
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Utolso!

Tok feleslegesbe irsz ennyit. Foleg azitan miutan elkezded fejtegetni, hogy ikrek meg, hogy a masik babanak lehetne ez meg az a neve. "De remelem en is kedvesen irtam es szeretek mindenkit!"

2021. jún. 25. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!