Melyik a jobb? Egyből suli után szülni, vagy néhány év munkaviszony után?
Kezdem irigyelni azokat, akik egyből gimi vagy egyetem után szültek. Hiszen van aki már 25 évesen két gyermekes anya. Neki már nem kell azon gondolkodnia később, hogy mikor ideális elmennie szülni. Mikor hagyja ott a munkahelyét, visszamehet-e egyáltalán oda. Ha ovis a gyerek, akkor az anyuka akár tanulhat is még, dolgozhat. Viszont mèg mindig 30 év alatt van!!
Ti mit gondoltok? Melyik az ideálisabb?
Diploma es munka utan szultem, ferj a masodik gyerek kihordasa kozben lepett felre es elvaltunk. Volt par kokemeny evem, de a szakmamban dolgozom, a gyerekeket el tudom tartani.
A szeretot, akivel megcsalt elvette felesegul, a csaj sokkal fiatalabb, rogton gyerekeket vallaltak, masodik szuletese utan szetmentek. O most tanul egyeduallo anyakent este, hetvegenes ha diplomazik sem lesz meg munkatapasztalata, ellenben ott a ket gyerek akiket el kell tartania, na meg a gyerekbetegsegek ami miatt szabi kell, sok.
Szerintem en usztam meg olcsobban. Nem torvenyszeru h elvaltok de HA elvaltok, neked kell mindent megoldani es jo ha van ra penzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!