Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen naptejet ajánlotok...

Milyen naptejet ajánlotok 1évesnek, ami nem fogja meg a ruhát és nem hagy ragacsos érzetet?

Figyelt kérdés

2021. jún. 8. 12:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
11%

10, tudsz róla, hogy a gyiken vagy, nem pedig fizetett tanácsadást veszel igénybe?

Miért nyalnám ki a s...?

Véleményt írtam, nem simogatni akartam a lelkedet.

Ha nem tetszik, nem tetszik, a tények tények maradnak. Nem ár, hanem összetevő alapján kell választani.

2021. jún. 8. 17:18
 12/19 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem az udvarias komuniacio nem kinyalása semminek.

Én nem kommunikálok ilyen stílusban idegenekkel sem, névtelenül sem, akkor sem, ha nem fűződik a kapcsolathoz érdekem és szerencsére meg sokan mások is vannak így ezzel.

Persze sok olyan ember is van, aki Hozzad hasonlóan gondolkodik. Remélem hosszú távon mindenkit a hasonlókkal hoz össze az élet.

Csak mivel Magyarországon nem divat a visszajelzés. Pláne nem az udvarias visszajelzés, gondoltam hátha azért kommunikálsz így, mert meg senki nem szólt, hogy az emberi tarsadalomban nem ez az alap.

Én most visszajeleztem.

2021. jún. 8. 18:24
 13/19 anonim ***** válasza:
32%
A társadalmon kívül élek, egy barlangból netezek.
2021. jún. 8. 18:28
 14/19 anonim ***** válasza:
56%
10 es ott a pont.
2021. jún. 8. 20:01
 15/19 anonim ***** válasza:
20%

14, nincs ott semmilyen pont. Röhej hogy sértettségből lepontoztátok, csak azért mert felhívta rá a figyelmet, hogy rossz terméket ajánlotok. :D

Tényleg nem mindig a hypolt drága a jó. INCI-t olvasni pedig nem ördöngösség manapság.

2021. jún. 8. 22:26
 16/19 anonim ***** válasza:
59%

Én nem pontoztam le, hasznosnak ítéltem meg a választ, ezt írtam is, csak visszajeleztem, hogy szerintem ez a stílus még névtelenül sincs rendben, az erre adott reakciója meg pláne nem. Szerintem ez a visszajelzés is hasznos lehet az életben, emberi kapcsolatokban.

Egyébként, ha már erről a témáról beszélünk, az INCI listán hol találom meg, hogy a homosalate káros anyag és, hogy milyen koncentrációban az?

Csak mert (és lehet, hogy én csinálok rosszul valamit) én ott csak a nyit látok, hogy uv szűrő anyag.

2021. jún. 9. 06:56
 17/19 anonim ***** válasza:
16, kozmetikai szakoldalakon, pubmed tanulmányokban Google kereséssel.
2021. jún. 9. 09:18
 18/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a segítő szándékot.

Mi épp az Alverdes Sonnencreme-ről váltanánk, mert úgy néz ki szegény gyerek, ha bekenem, mint a vámpír és a ruháit is megfogta. :D

2021. jún. 9. 13:01
 19/19 A kérdező kommentje:
Kedves 5-ös, ha neked viszont bevált az Alverdes, szivesen neked ajándékozom a miénket.
2021. jún. 9. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!