Milyen naptejet ajánlotok 1évesnek, ami nem fogja meg a ruhát és nem hagy ragacsos érzetet?
10, tudsz róla, hogy a gyiken vagy, nem pedig fizetett tanácsadást veszel igénybe?
Miért nyalnám ki a s...?
Véleményt írtam, nem simogatni akartam a lelkedet.
Ha nem tetszik, nem tetszik, a tények tények maradnak. Nem ár, hanem összetevő alapján kell választani.
Szerintem az udvarias komuniacio nem kinyalása semminek.
Én nem kommunikálok ilyen stílusban idegenekkel sem, névtelenül sem, akkor sem, ha nem fűződik a kapcsolathoz érdekem és szerencsére meg sokan mások is vannak így ezzel.
Persze sok olyan ember is van, aki Hozzad hasonlóan gondolkodik. Remélem hosszú távon mindenkit a hasonlókkal hoz össze az élet.
Csak mivel Magyarországon nem divat a visszajelzés. Pláne nem az udvarias visszajelzés, gondoltam hátha azért kommunikálsz így, mert meg senki nem szólt, hogy az emberi tarsadalomban nem ez az alap.
Én most visszajeleztem.
14, nincs ott semmilyen pont. Röhej hogy sértettségből lepontoztátok, csak azért mert felhívta rá a figyelmet, hogy rossz terméket ajánlotok. :D
Tényleg nem mindig a hypolt drága a jó. INCI-t olvasni pedig nem ördöngösség manapság.
Én nem pontoztam le, hasznosnak ítéltem meg a választ, ezt írtam is, csak visszajeleztem, hogy szerintem ez a stílus még névtelenül sincs rendben, az erre adott reakciója meg pláne nem. Szerintem ez a visszajelzés is hasznos lehet az életben, emberi kapcsolatokban.
Egyébként, ha már erről a témáról beszélünk, az INCI listán hol találom meg, hogy a homosalate káros anyag és, hogy milyen koncentrációban az?
Csak mert (és lehet, hogy én csinálok rosszul valamit) én ott csak a nyit látok, hogy uv szűrő anyag.
Köszönöm mindenkinek a segítő szándékot.
Mi épp az Alverdes Sonnencreme-ről váltanánk, mert úgy néz ki szegény gyerek, ha bekenem, mint a vámpír és a ruháit is megfogta. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!