Milyen naptejet ajánlotok 1évesnek, ami nem fogja meg a ruhát és nem hagy ragacsos érzetet?
La roche posay: hormonkárosító Homosalate van benne, plusz alkohol ami fényérzékenységet okoz, allergizál, irritál. Tökéletes választás.
Bioderma: Ciclopentasiloxane szintén károsítja az endokrin rendszert.
Az Uriage a legjobb, abban 3 hormonkárosító is van.
6, keresheted az Octocrylene, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Methoxycinnamate/Octinoxate szavakat is. Amiben az egyik nincs, a másik van.
"Bocs", hogy a sok Athelios közül nem találtam el, hogy nektek melyik van, de egyiknek se szépek az összetevői. ;)
Én úgy tudtam a homosalate az fda
Által engedélyezett összetevő és mennyiség kerülhet a kremekbe. Ez egy kémiai fényszürő. Azt gondoltam, ez azt jelenti, az adott mennyiségben nincs karos hatása.
Számomra haszonos, hogy megosztottad, hogy a bioderma, la roche és uriage termékek tartalmaznak káros összetevőt. A stílusod viszont elképesztően offenzív.
Ezt sokkal udvariasabb hangnemben is meg lehetett volna fogalmazni. Feltételezem, hogy egyik anyuka sem azért vesz egy terméket a gyerekének, mert szeretné tönkre verni a hormonhaztartasat. Hanem utána néz, amennyire tud, és a rengeteg opció közül megpróbálja kivalasztani, melyikben bízik meg.
Segítő szándékú is lehetett volna ez a hozza szólás. Nem fölényeskedő, agressziv.
Elképesztő. Tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!