Mi a kedvenc lányneved?
Figyelt kérdés
2021. jún. 6. 15:58
15/36 anonim válasza:
Az en kedvenc neveim:
Annabella, Annaleah, Amilia, Clarabella, Emiliana, Élisa, Kamilla, Lilybelle, Lisabelle, Leonora, Lisandra, Lysie, Liessa,
Miabella, Mirabella, Milica, Milana, Miliana, Oliviana, Rosabella, Raffaella
Jelenleg a legnagyobb kedvenc a Lilybelle es a Miabella
16/36 anonim válasza:
Miért kaptam 0%-ot a neveimre? Az volt a kérdés melyik nevek tetszenek nekem, nem az, hogy neked mi tetszik. Gratulálok!
17/36 anonim válasza:
Úgy látom mindenkit lepontozott... egyáltalán minek tesz fel egy olyan kérdést amire nincs rossz válasz? Nem lehetne lepontozni.
19/36 anonim válasza:
En sem ertem a lepontozast. Kulfoldon elek, kulfoldi nevek tetszenek a legjobban. De latom valakinek csak magyarorszag hataraig tart a vilag.
20/36 anonim válasza:
A magyar neveket is lepontozza.... ez valami provokatív kérdés akar lenni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!