Ha apuka mindenáron fiút akart, de kislány lett, akkor az mérsékeli a problémát, hogyha a kislányt fiús és uniszex ruhákba öltözteti?
Mivaaan?
Mikor csinálta a gyereket, nem gondolt arra, hogy baccameg ebből lány is lehet? Az ilyen ne vállaljon gyereket könyörgöm... nem segít rajta hidd el, ha úgy öltöztetik a kislányt, csak max ha ezt később is folytatja (6-7-8éves korában) semmi nőiesség nem lesz a gyerekben.
Azért álljon már meg a menet...
Értem én, hogy az embernek vannak vágyai, mi nagyon kislányt akartunk és kisfiunk lett, de eszünkbe sem jutott egy percre sem lánynak öltözetni, imádjuk így, ahogy van.
Normális ember akkor is megszereti a gyerekét olyan neműnek, amilyen, ha vágyott az egyikre, mert ezt vágyat elnyomja a szeretet, amit érez, ha ránéz a gyerekre.
Szerintem ez inkább súlyosbítja a problémát, mert tovább halogatja az apában az elfogadást, hogy ez a gyerek bizony lány lett.
Abban viszont nem látok kivetnivalót, ha hagyományosan fiús dolgokba is bevonja a lányt. Engem például apu megtanított betont keverni (lapáttal, földön), az ehhez hasonlóak a legszebb gyerekkori emlékeim között vannak. Nem kell a sztereotípiáknak megfelelni. Nyilván ha nem érdekel egy lányt ilyesmi, akkor nem kell erőltetni, de azért a legtöbb gyerek kb bármit szívesen csinál együtt a szüleivel.
NEM!
Ez csak a gyerekben okoz törést. Apuka tanuljon biológiát, rajta múlik a gyerek neme.
Penelope Scotland
Mégis miért kellene minden lánynak apuci pici hercegnőjének lennie?
Az ilyen apuci pici hercegnője típusú lányokat szokták úgy megbaszni a bulikban, hogy egy hétig nem állnak lábra.
Ha a nő heteroszexuális, akkor apuci nem picike hercegnője is ugyanúgy jár.Nem kérek több levelet.Írkálj másnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!