Mit tegyek, ha csúfolják a lányomat, mert csúnya?
3as vagyok, vörös hajú, szeplős, vékony, szép, normális méretű orrú gyerek voltam/nő vagyok, gyerekként előnytelenül öltöztettek és sosem csinálták meg a hajam.. rengeteget szekáltak a szeplőkkel GYEREKEK(felnőttek engem is csak dicsértek), de még felnőttként is vannak, most is, akik csúnyának tartanak és megnéznek(karom is szeplős), megszólnak. Egyszerűen vannak akiknek pont annyira taszító, mint egy elálló fog, vagy egy nagy orr. (egyébként én nagyon vonzónak tartom a nagy, görbe orrot, karakteressé teszi az arcot, mások szerint meg ronda. ez van, van aki az átlátszó szemöldökű szőkéket nem bírja)
Szóval a szeplő megosztó tulajdonság, akármennyire is érvel mellette, rajong érte pár ember, pár embernek meg csúnya lesz akárhogy van csinosítva.. Az emberek harmadik felét meg teljesen hidegen hagyja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!