Mit tegyek a lányom hajával?
Hátközépig érő haja van. Mindig úgy összegubancolódik a haja, hogy alig lehet kibogozni, pedig már mindent vettem a hajára annak érdekében, hogy jól fésülhető legyen.
Levágatni nem akarjuk.
Kicsit vágass belőle, és aludjon úgy hogy be van lazán fonva. Nekem is derékig ér, így nem gubancolódik.
Ha már gubancos, a glisskur hajregeneráló balzsam nagyon jó. Spray, rá kell fújni a hajra és utána simán ki lehet fésülni. Illetve minden hajmosás után használjon balzsamot is, nem ilyen egyben a samponnal verziót, külön balzsamot.
Nem a hosszával van a baj, azzal, hogy vágat belőle, ugyanúgy össze fog gubancolódni a haja. Nekem is ilyen hajam van, kicsi koromban nekem fiúsra levágták, mert minden reggel hisztiztem fésülködésnél. Semmivel nem lett jobb, ugyanúgy összegubancolódott, sőt! Mivel kicsi volt a hajam, így fel is állt a hajam, úgy néztem ki, mint aki most kelt ki az ágyból.
Én a párnám alá szoktam betenni a hajam, mert ott nem gubancolódik annyira.
Az én hajam is ilyen. Túl hosszú ne legyen mert csak nyűg. Ami segít
Yunsey erdei gyümölcs kifésülő spray ezt száraz hajra is lehet fújni, és Tangle Teezer fésű. Gyerekkoromban még nem volt ez a fésű emlékszem, hogy szinte kínzás volt a fésülködés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!