Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek a lányom hajával?

Mit tegyek a lányom hajával?

Figyelt kérdés

Hátközépig érő haja van. Mindig úgy összegubancolódik a haja, hogy alig lehet kibogozni, pedig már mindent vettem a hajára annak érdekében, hogy jól fésülhető legyen.

Levágatni nem akarjuk.

2021. jún. 2. 19:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, az én hajam is ilyen sajnos. Bármit teszek, összegubancolódott. Hiába fontam be, úgyis összegubancolódott és alig bírtam kifésülni. Le is vágattam rövidre, de úgy is összegubancolódott.

Aztán azóta megfogom, felgumizom a hajam tetejere lazán és felteszem a fejem fölé a párnán kinyújtva. (Nem tudom, hogy érthető-e, ahogy leírtam, de megpróbálom: felgumizom lófarokba a fejem tetejére és ahogy fekszek, megfogom a lófarkat, és kinyújtom, tehát olyan, mintha fel lennék akasztva a hajamnál fogva.) Na azóta, hogy úgy alszom, azóta már nem annyira kócos a hajam.

2021. jún. 2. 19:42
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
Egy picit vágatnék a végéből és alulról kezdeném a kifésülést.
2021. jún. 2. 20:04
 3/13 anonim ***** válasza:
97%

Az én hajam is borzasztó gubancos.

Ami bevált, hogy hajmosás után kifésülöm és nem szárítom meg. Jön a jó idő, szerintem gyorsan meg fog száradni neki. Egy próbát megér

2021. jún. 2. 20:10
 4/13 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem a hajfestés utáni pakolások hatásosak csak.

Semmi más balzsam, pakolàs nem vàlik be, és fa kefével, alulról felfelé kell fésülni.

2021. jún. 2. 20:17
 5/13 anonim ***** válasza:
92%
Tangle teezer kefe, professzionális hajbalzsam, és legyen befonva. Akkor nem gubancolódik
2021. jún. 2. 20:22
 6/13 anonim ***** válasza:
61%
Nekem a kettőbe fonás (egybe nem jó, a tarkómnál nagyon gubancos lesz úgy), szilikonos hajbalzsam és régi műanyag bontófésű vált be. Meg hogy magamnak fésülöm ki, magának jobban tudja úgy fésülni az ember, hogy kevésbé húzza. A minél ritkább mosás is segít, mosás után az első három napban a legnehezebb fésülni.
2021. jún. 2. 20:54
 7/13 anonim ***** válasza:
Az enyémek összefonott hajjal alszanak, így legalább az éjjeli forgolódásban nem lesz gubancos annyira. Reggel és este fésüljük, ezzel a módszerrel a reggeli is egészen vállalható.
2021. jún. 2. 20:55
 8/13 anonim ***** válasza:
#6 vagyok, utánanéztem, lengyelfogú fésű néven találtam olyat, ami nekem bevált. Mi simán bontófésűnek hívtuk.
2021. jún. 2. 21:01
 9/13 anonim ***** válasza:
89%

Az alsó 10 cm-t vágasd le. Valószínűleg eltört a hajvég, azért gubancolódik.

Nincs olyan készítmény, ami az eltöredezett hajvégeket összeforrasztaná!!!

Vágasd le a végét, utána vehetsz hajápolót.

Én is most vittem az 5 éves lányom emiatt fodrászhoz. Szépen felfrissült a haja. Sokkal kezelhetőbb lett a töredezett hajvég nélkül. És szebb is!!

2021. jún. 2. 21:11
 10/13 anonim ***** válasza:

9es vagyok. Azt elfelejtettem írni, hogy én is kettőbe fonom minden reggel a haját a lányomnak.

A fodrász mondta, hogy hajgumival ne is kössem fel egyáltalán. Mivel nagyon vékony szálú, töredezésre hajlamos a haja. Sajnos, tőlem örökölte :(.

2021. jún. 2. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!