Mit tegyek a lányom hajával?
Hátközépig érő haja van. Mindig úgy összegubancolódik a haja, hogy alig lehet kibogozni, pedig már mindent vettem a hajára annak érdekében, hogy jól fésülhető legyen.
Levágatni nem akarjuk.
Jaj, az én hajam is ilyen sajnos. Bármit teszek, összegubancolódott. Hiába fontam be, úgyis összegubancolódott és alig bírtam kifésülni. Le is vágattam rövidre, de úgy is összegubancolódott.
Aztán azóta megfogom, felgumizom a hajam tetejere lazán és felteszem a fejem fölé a párnán kinyújtva. (Nem tudom, hogy érthető-e, ahogy leírtam, de megpróbálom: felgumizom lófarokba a fejem tetejére és ahogy fekszek, megfogom a lófarkat, és kinyújtom, tehát olyan, mintha fel lennék akasztva a hajamnál fogva.) Na azóta, hogy úgy alszom, azóta már nem annyira kócos a hajam.
Az én hajam is borzasztó gubancos.
Ami bevált, hogy hajmosás után kifésülöm és nem szárítom meg. Jön a jó idő, szerintem gyorsan meg fog száradni neki. Egy próbát megér
Szerintem a hajfestés utáni pakolások hatásosak csak.
Semmi más balzsam, pakolàs nem vàlik be, és fa kefével, alulról felfelé kell fésülni.
Az alsó 10 cm-t vágasd le. Valószínűleg eltört a hajvég, azért gubancolódik.
Nincs olyan készítmény, ami az eltöredezett hajvégeket összeforrasztaná!!!
Vágasd le a végét, utána vehetsz hajápolót.
Én is most vittem az 5 éves lányom emiatt fodrászhoz. Szépen felfrissült a haja. Sokkal kezelhetőbb lett a töredezett hajvég nélkül. És szebb is!!
9es vagyok. Azt elfelejtettem írni, hogy én is kettőbe fonom minden reggel a haját a lányomnak.
A fodrász mondta, hogy hajgumival ne is kössem fel egyáltalán. Mivel nagyon vékony szálú, töredezésre hajlamos a haja. Sajnos, tőlem örökölte :(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!