Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Rácsos kiságyat meddig használ...

Rácsos kiságyat meddig használtátok?

Figyelt kérdés

60×120as rácsos ágyunk van. Le lehet majd venni az egyik oldalát, aztán leesesgálót felrakni.

De van aki tényleg használta még ezután is igy a rácsos ágyat, vagy vettetek rendes ágyat? Kislányom most lesz 1, éjjel "bejárja" az egészet, sokszor koppan is. Kellene majd nagyobb, vagy lehet még tovább használni, ahogy elvileg a rendeltetése is van? Mindenki hamar vett nagyobb rendes ágyat?

2021. jún. 1. 08:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
79%
Kilenc hónapos koráig. Csináltattam neki egy sátorágyat ami leesésgátlós kb. ugyanolyan, mint egy kiságy rács része csak kicsit alacsonyabb. Az elemeket ki lehet szedni ha már nagyobb lesz. Nagyon nem fért el a kiságyba már.
2021. jún. 1. 08:54
 2/15 anonim ***** válasza:

Ez engem is érdekel, bocs hogy idepofátlankodok, pontosan ugyanígy vagyunk mi is, 1 éves, 60x120-as rácsos ágy, ággyá alakítható, csak kisfiú 🙂

Nem mászik ki az ágyból éjszaka és játszik? Voltak egyszer vendégek nálunk és egybe esett 2 babánál az alvás így mi egy extra matracot használtunk, és mikor a fiam felkelt, a sötétben kóválygott félálomban.

(Mégegyszer bocsi, hogy belekérdezek én is)

2021. jún. 1. 09:05
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi majdnem 3 evig,a racsok elol ki voltak szedve. Nem ertem miert ne ferne el egy kisebb gyerek benne. A 7 evesem belemaszott egyszer poenbol es siman belefert meg o is.😊
2021. jún. 1. 09:13
 4/15 anonim ***** válasza:

21 hónaposan cseréltünk leesésgátlós ágyra. Bár nekünk 70x140-es volt, még bőven elfért benne, át is alakítható ifjúsági ággyá, szerette is, csak úton a kistesó, és nem az utolsó pillanatban akartunk cserélni, hogy ne érezze azt, elvette tőle a kistesó az ágyát.

Nálunk nagyon bevált. Mondjuk addigra már 3 hónapja átaludta fixen az éjszakákat, de még ha ébred is, akkor is max szól, hogy anya anya vagy odamászik hozzám a nagy ágyra. Reggel, délutáni alvásnál ugyanez. Sose kolbászol el játszani vagy ilyesmi, inkább bújás van ilyenkor.

Mellesleg borzasztóan büszke magára, hogy neki már nagyfiús ágya van és imádja, 1 percig se sírta vissza a rácsosat

2021. jún. 1. 09:13
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

2,5 évig használta a 60x120-ast.

De akkor is csak azért cseréltük le, mert műtétem volt és utána nem tudtam volna ki-be emelgetni a kiságyból. Ő is körbe járta rendesen, de nagyon szerette az ágyát. De szerencsére az újjal sem volt semmi gondja. Ikea busunge ágyat kapott.

2021. jún. 1. 09:18
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok. Nem szokott. Max ha megébred akkor elkezd mászni. De nagyon magas a leesésgátló szóval baj nincs belőle soha. Sokáig tudja használni mert akkora mint egy egyszemélyes ágy.
2021. jún. 1. 09:21
 7/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek.

Csak azert merült fel bennem, mert sokszor olvastam hogy 1-2 evesen már nagy ágyat kaptak. De elvileg a levehető rácsos ágy pont azert van, hogy tovább lehessen használni. Még nem cseréljük le, a racs is marad egyelőre. Csak nagykislany néha kilóg ez az a rácson. 😃

2021. jún. 1. 09:23
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 70x140-es ágyunk volt,2 évesen cseréltük le 90x200-as ágyra.
2021. jún. 1. 09:34
 9/15 anonim ***** válasza:
Mi is majdnem 3 évig használtuk a 120x60 kiságyat, kb 1,5 éves volt amikor kivettük oldalt a rácsokat; először csak a 2 kivehetőt középen, majd 2 évesen az egész oldalát, nem mászkált el soha. Teljesen jól elfért benne egyébként, kb 95 cm magas koráig használta, és nagyon ragaszkodott hozzá, nehezen is engedte el amikor lecseréltük (Ikea Busunge) nagylányos ágyra, de szerencsére hamar megszerette az újat. Nálunk is a kistesó fogja megkapni a kiságyát januárban, már izgatottan mondja hogy ott lesz majd a baba. :)
2021. jún. 1. 09:39
 10/15 anonim ***** válasza:

13 hónaposan kapott leesésgátlós ágyat, még egyszer sem mászott ki belőle. Ha felkelt, MINDIG megvárta, hogy bemenjek érte. Komolyan, egyszer sem fordult elő... Volt, hogy olyan kóma voltam, hogy vagy fél órája fent volt már, mire bementem, az ágyban játszott a zoknijával meg a plüsscicájával 😁

A lejárathoz van rakva két párna, hogy ne essen le, de még csak a közelébe sem jut alvás közben. Amúgy elbírja őket, tudja pakolgatni is, tehát nem ezért nem mászik ki 💁‍♀️

2021. jún. 1. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!