A kis bababoltok is ilyen drágák? Ma szembesültem, hogy a Brandon bababolt milyen iszonyú drága! Hol lehet még vásárolni?
Épp azt akartam írni, amit az előttemlévő hozzászóló. Mi a babakocsit, a kiságyat, most az autósülést és rengeteg mindent innen vettünk. A légzésfigyelő is 5e ft-tal volt olcsóbb, mint a gyártó honlapján...
www.tikotiko.hu
Valóban drága,de azért ki lehet fogni.Most kKarácsonyra vettem egy játékot és olcsóbban hozzájutotam,mintha a teszveszről vettem volna.
Mit szeretnél venni?Mert ruhát vehetsz turiban.A kínaiban nálunk 2000 egy rugi,a turiban meg 600-1000.De a Tescoban is szokott lenni nagy leárazás.Nyáron 200-500 ft volt a body.
Vagy aukciós oldalakon nézz szét.
Szia! Igazad van, de azért ki lehet fogni olcsó dolgokat ott is. Én pont tegnap voltam és vettem egy pelenkázó táskát 3000 ft-ért amiben hőtárolós zseb is van, plusz minden ami kell. Amúgy a startaprón vettünk egy gyönyörű babakocsit 20ezerért, ami nagy kerekű, át lehet fordítani a tolórészét, van hozzá mózeskosár..Szóval nézegesd a használtakat, mert nagyon jókat lehet találni.
Minden jót!!!
32.hetes
Megnéztem azt az oldalt tényleg elég jó árai vannak. És ingyen kiszállítják, ez jó.
Én is ajánlom a turit, aukciós oldalakat, ismerős használtjait ruhában, egy két új majd orvoshoz, babakocsi és kiságy is lehet használt, de babakocsit tudsz kifogni újat kb olyan árban mint a használt, persze szerencse kérdése.
A Brendonba az akciókat figyeld. Ott is szoktak jó dolgok lenni jó áron. A honlapjukon is tudod követni otthonról. Illetve vannak azok a kuponok ha veszel olyan újságot. Valamint van ez a pontgyűjtő kártya amit aztán levásárolhatsz amikor és amire akarod 90%ig. Mi Retrus babakocsit vettünk ott 27e-ért. Elég jó volt. De ebbe nem volt hordozó stb. Csak állítható volt fekvőről ülőig, meg a tolási irány. Meg babakocsinál fontos hogy hol laksz, mennyit cipeled lépcsőn a kocsit, vagy inkább kocsival közlekedtek. Ehhez is nézd, mert amúgy nem kell drága ha nem használjátok ki.
Inkább sznob!!!! Szerintem az árcímkét is rajtahagyja!
;-))
Hát képzeljétek, az én 3. gyerekem uabban a kiságyban, babakocsiban, hordozóban fog felnőni, mint az első kettő!
Tiszta gáz, nem!?
előttem szóló
elég szomorú, hogy a második harmadik,sokadik gyereked nem érdemli meg az újat
Meg az ne kritizálja a minőséget aki a bababolt nevét, ami BRENDON nem tudja helyesen leirni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!