Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hanyadik lombik után adtátok/a...

Hanyadik lombik után adtátok/adnátok fel?

Figyelt kérdés
2021. máj. 30. 17:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én elég kitartó személynek tartom magam,de legfeljebb ilyen esetben az 5.-ik után elgondolkodnék, hogy hogyan tovább, leülnék a párommal megbeszélni, hogy ő mit gondol, hogy gondolja, és hogy hogyan legyen a továbbiakban. A közös döntésünk alapján állapitanánk meg, hogy próbálkozzunk még, vagy ne.
2021. máj. 30. 17:46
 2/6 anonim ***** válasza:
97%

Ismerosek sosem adtak fel.

9.lombik sikeres lett, 10.szinten, ikerpar.

Ha a 8.utan feladtak volna, most nem lenne 3 gyermekuk.

2021. máj. 30. 17:56
 3/6 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem ez csak akkor derül ki, ha benne van az ember. Nekünk az első sikerült. Ismerősék a 6. után feladták, és az örökbefogadás mellett döntöttek. Másik pár akit közelebbről ismerek, nekik 9 beültetés volt. Az utolsó sikerült. Megpróbálták a kistesót, de az nem jött össze. Egy harmadik pár, na ők meg se próbálták a lombikot, egyből örökbefogadtak, ráadásul egy 2,5 éves kisfiút.

Szóval nagyon egyénfüggő. Én még saját magam részéről sem tudtam volna megmondani mi a vége...

2021. máj. 30. 20:35
 4/6 anonim válasza:
73%
Soha fel nem adni. Soha el nem csüggedni, ha kell mindig újra kezdeni!!!
2021. máj. 30. 22:00
 5/6 anonim ***** válasza:
91%
Volt egy ismerős pár, nem tudom hányadik lombik probálkozás után feladták, szarnak bele. Erre vagy fél évvel az utolsó után nem teherbe esett a hölgyemény természetes modon:))) Lehet pszichésen is túl voltak terhelve azért nem ment, hogy feladták a görcs feloldodott és hoppá.
2021. máj. 31. 11:28
 6/6 anonim ***** válasza:
27%
Ez így szokott lenni, a párok jó részénél az ideg, stressz és a gyerek utáni örlődés okoz egy olyat a testben, hogy azt hiszi, most épp túlélési szezon van és rontja a túlélési esélyt a terhesség. Utána nyugodt mezők, békés idők, nem kerget a medve se téged se majd a gyerekeket, így jöhetnek a gyerekek.
2021. jún. 5. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!