A szomszédom(panelban) bejelentett a családsegitonel mert a gyermekem sokat sír, soha nem emeltem kezet a gyerekemre, egyszerűen csak hisztis. Milyen jogaim vannak?
Figyelt kérdés
2021. máj. 27. 18:33
11/21 anonim válasza:
Azt amúgy honnan tudod, hogy ő jelentett be? Ő mondta vagy a családsegítő? Csak kíváncsi vagyok... Honnan lehet tudni, ki ilyen retek rosszindulatú :(
12/21 anonim válasza:
Ha a szomszéd bejelent a családsegítőnél ők kimennek hozzá hallgatózni. És ha bármi olyat hallanak akkor keresnek fel. Vagy ha a szomszéd egy igazi féreg kaphat tőlük ilyen készüléket és kicsinálhat vele egy családot!!!
13/21 anonim válasza:
12-es,ez komoly?? Nem is értesítik a családot? Ez jogszerű ma Magyarországon??
Ezt szerintem meg lehetne támadni a bíróságon.
14/21 anonim válasza:
5 év börtön jár érte nekik. Hivatalból való visszaélés.
Nem nem jogszerű. Hát bizonyitani kell. Ismerősöm saját tapasztalata.
15/21 anonim válasza:
12.
Milyen készüléket, lehallgató? Azért ez elég komolytalan, azonkívűl törvénytelen. Egy ember lehallgatásához millió engedély kell, civilt nem is bíznak meg vele és nem ilyen komolytalan ügyeknél vetik be.
16/21 anonim válasza:
Simán lehet. Nagy sumákok! Szeretik manipulálni a tájékozatlan szülőket!
17/21 anonim válasza:
15. Pont ezért! Senki nem gondolna rá. Ha meg igen bizonyitani kell.
18/21 anonim válasza:
Saját tapasztalatom van róla hogy kijárnak a gyerek utáló szomszédokhoz hallgatózni!!! Kár tagadni!! Az nem számít ha a szomszéd zaklatja a gyerekedet!!! Ha elég rámenős kap tőlük hallgatókészüléket amivel tovább tudja zaklatni a gyerekedet!! Ez ma a családsegítő !!!
19/21 anonim válasza:
Jogod van családsegítő szolgálatot váltani Elfogultságra hivatkozva. Ha nem megfelelő a viselkedésük. Ezt az Elfogultságot több dologgal kapcsolatban is felhasználhatod ellenük. Például bizonyitsák hogy bántalmazod a gyerekedet. Nem tudják Elfogultságra hívatkozva feljelented őket. Ha nagyon rámenosek zaklatásérz is feljelentheted őket.
20/21 anonim válasza:
Utolsó szerintem ez marhaság.. Az elfogultság az pozitív irányú megkülönböztetés, én legalábbis úgy tudom, de gyorsan utánanézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!