1/9 anonim válasza:
Rebekát adnám, listás volt, Lora nem tetszik, Lauraként talán. De én konzervatív vagyok🤷♀️
2/9 anonim válasza:
A Lora gagyi, elcsépelt már. A Rebekától ver a víz, ribis, csúfolható és csak iszonyatosan idegesítő, velőig irritáló, ostoba Rebekákat ismerek. Ha muszáj választanom akkor a Lora, de inkább bármi csak a Rebeka ne, számomra ez az egyik legtaszítóbb női név ami létezik.
3/9 anonim válasza:
Nekem a Rebekáról egy nagyon utált személy jut eszembe,a Lora nem rossz csak elcsépelt
4/9 anonim válasza:
Nagyon más világ a kettő számomra mind szótagra, stílusra és hangzásra. A Lora tényleg nagyon felkapott lett, ráadásul ha több ilyen nevű gyerek van nem is könnyű megkülönböztethetővé tenni becézéssel. A Rebeka ezzel szemben klasszikusabb és becézhetőbb (Rea, Beki, Beka stb). Amúgy minden nevet lehet csúfolni, a Lorát is lehet "oral"-nak.
Vezetéknévtől is nagyban függ, de annak ismerete nélkül a Rebekát választanám.
5/9 anonim válasza:
A Rebeka is elcsépelt, már kezd lecsengeni, a Lora nekem szappanoperás. Nem adnám egyiket sem.
8/9 anonim válasza:
A Rebeka tetszik, benne van a top 5-ben.
A Lora nem tetszik. Bár gyerekkoromban azt akartam, hogy így hívjanak a Farm, ahol élünk miatt... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!