Hagynátok, hogy a kislányotok így öltözzön? Vagy ti magatoktól öltöztetnétek így?
2021. máj. 25. 14:40
11/23 anonim válasza:
#7, tévhit, hogy a szexi ruha vonzaná a szexuális erőszaktevőket. A könnyen letéphető, levehető ruha, a kibontott, jól megragadható haj már inkább. De egy haspóló meg egy sima póló között ebből a szempontból nincs különbség, és a haját se nyírtnám tüsire csak emiatt a lányomnak. Sajnos itt a bűnüldözés oldaláról kéne lépni elsősorban.
12/23 anonim válasza:
jöttek a prűdek lepontozni. ahogy #11 mondja, a statisztikák szerint az éppen viselt ruhának az égvilégon semmi köze sincs az erőszakhoz. ugyanakkora eséllyel támadnak meg ha bikinit, farmer+pólót, télikabátot, futóruhét vagy pörköltszaftos pizsamát viselsz. nem a ruha a befolyásoló tényező, hanem az alkalom
13/23 anonim válasza:
Nem engedném, a legtöbb esetben nevetségesen állnak az ilyenek a se segge-se melle gyerektesteken. Majd szexizik ha van is mit kirakni.
14/23 anonim válasza:
Akkor ennyi erővel járasd csadorban.
15/23 anonim válasza:
Ja szóval csak has póló és csador létezik.😂
Engem nem érdekel ki miben jár vagy járatja a gyerekét. De az én lányom nem fog ilyet felvenni, van ezer más módja, ha divatosan szeretne öltözni. Normális iskolában ilyen öltözetben meg sem jelenhetne..
16/23 anonim válasza:
#15 elképzelem ahogy a hormonzavaros tinilányodat majd a nyomi szülője felöltözteti :D álmodj királylány
17/23 anonim válasza:
Tehát ha nem adok rá olyan pólót, mint a képen, hormonzavaros lesz a gyerekem én meg nyomi.
Rendkívül örülök, hogy ennyire szűklátókörű vagy.
18/23 anonim válasza:
Azért remélem a gyereked majd megtanulja értelmezni az olvasottakat.
Nem azt írták h attól lesz hormonzavaros.
Fuss neki mégegyszer!
19/23 anonim válasza:
Nem futok neki semminek. Ahogy írtam nem érdekel ki miben jár, vagy miben járatja a gyerekét. Nem lesz tőle sem, több sem kevesebb.
20/23 anonim válasza:
🤔 Most komolyan? Te miről beszélsz?
Hogy jön ez ide?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!