Melyik név szép egy ikerpárnak?
Figyelt kérdés
Fiú ikrekkel vagyok várandós és elèggé a végén jarunk már viszont nehéz a döntés. Tehát az Ákos,Zoárd,Natan,Nataniel,Medox,Ében.
Tisztában vagyunk azzal a férjemmel,hogy ezek a nevek nem hagyományos nevek.
2021. máj. 17. 23:34
12/54 anonim válasza:
Kolompár Dzsekszon és Kolompár Dzsásztin
Lakatos Brendon - Lakatos Hészusz
Nagy Zoárd és Nagy Médöksz
Kalányos Ílan - Kalányos Dextör
Kiss Márkosz - Kiss Márkusz
Balogh Ármándó - Balogh Huánmiguel
13/54 anonim válasza:
Kájli, Dzsefersszon, Huán,Artúr, Zebedeus,Lóránd,Csanád,
14/54 anonim válasza:
Csak a Medoxot ne. Komolyan sajnálok minden gyereket akivel így kicsesztek...
15/54 anonim válasza:
Az Ákos még elmegy, de a többi?! A Medox az inkább gyógyszernek való, az Ében az meg mintha valami csoki call-girl "művészneve" lenne, Zoárd valami fantasy-szereplő... keress inkább valami mást. Neked tetszenek, az egy dolog, de a srácok fognak vele szívni!
16/54 anonim válasza:
Ezek közül egyedül az Ákos vállalható.
Nekem valamiért a Bálint - Martin nevek jutottak eszembe párosnak. Vagy Bence - Balázs?
18/54 anonim válasza:
Kolompár Ákilleusz, Kolompár Rezső
Kalányos Ibrahim László, Kalányos Ezekiell Csárli
Szabó Bendegúz, Szabó Lüi
19/54 anonim válasza:
Nekem ezek közül csak az Ákos tetszene. A többi nem. 😔
20/54 anonim válasza:
Ákos, amelyik vállalható, szép név. A többit inkább ne! Rengeteg név van, meg fogjátok találni a megfelelőt. Amúgy az Ákos mellé egyik divat név sem illik, inkább vmi hasonló hangzású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!