Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Panelben, társasházban lakók,...

Panelben, társasházban lakók, ti mennyit vagytok lent a gyerekkel?

Figyelt kérdés
Mennyi idősek? Nem frusztráló, hogy állandóan menni kell?

2021. máj. 16. 09:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

2 vagyok

Késő délután, este felé főzök, amikor a férjem hazaér. Több napra főzök, eszem ágában sincs minden nap a konyhában állni. Ha épp nincs semmi kaja, akkor kikapok a fagyóból egy dinó húst vagy halrudacskát és azt eszi. Nem varázsolok minden napra 3 fogásos menüt az asztalra, nem vagyok szuperanyu.

2021. máj. 16. 20:40
 12/17 anonim ***** válasza:
77%
Délelőtt csak vásárolni szoktunk, piac, bolt, gyógyszertár, ilyesmi. Amúgy házimunka, főzés a program. Délután szoktunk menni játszótérre, miután felébredt. Általában a játszótéren eszik valamit, 2-2,5 órát vagyunk kint. Vacsora miután hazaértünk. Most kicsit könnyebb, hogy nem a téli szettet kell ráaggatnom. Nyáron szerintem majd estefelé is ki fogunk menni egy kicsit.
2021. máj. 16. 21:05
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
12es vagyok. 1,5 éves most, és de, rossz hogy mindig át kell öltözni. Meg amúgy is nem bírom annyira a játszóteret, főleg ha millió dolog lenne még otthon.
2021. máj. 16. 21:07
 14/17 anonim ***** válasza:
80%
1,5 evessel napi 1,5 orat vagyunk kint, ebéd után. Ő szerencsére jól elvan bent is, en sem szívesen lennék kint 2x2 órákat a játszon, és az itthoni teendőkkel is szeretek haladni.
2021. máj. 16. 21:22
 15/17 anonim ***** válasza:
22%
Utolso,az eleg kevés. A lakast raersz takarítani egesz hatralevo eletedben,de a gyereknek kell a levego. Nekem a vedono azt mondta,az az idealis,ha egesz nap levegon van a gyerek,ugy noljon fel. Nem masfel orat ...
2021. máj. 17. 09:07
 16/17 anonim ***** válasza:
88%

Egész nap levegőn kéne lennie? És a házimunkát éjjel csinálja az anyuka?

Játékokkal játszani, építőkockával ismerkedni, könyvet nézegetni, rajzolgatni,babázni, autózni, gyurmázni - arra nincs szüksége annak a gyereknek?

Társasház - ovis időkig mentünk ha jó idő volt délelőtt- délután is.Séta, udvar, játszótér.1-2-3 órákra. Rossz időben simán kihagytuk, kánikulában se volt kedvem ķínlódni kint, de egészséges, okos, értelmes gyerek lett.

2021. máj. 17. 21:56
 17/17 anonim ***** válasza:
88%

Hagyjad, frisslevegő fasiszta.

A frisslevegő kilúgozta az agyát, azért beszél hülyeségeket. Egész nap kint. Akkor menj hómlessznek.

2021. máj. 17. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!