Panelben, társasházban lakók, ti mennyit vagytok lent a gyerekkel?
Nem frusztráló. Kisgyereket kertesházban se csapsz ki egyedül, hogy na levegőzz. Laktunk kertesben is. Csak annyival volt jobb, hogy mackóalsóban is kimehettem. Mondjuk azóta itt is megteszem.
Jó időben délelőtt 2-3 óra, délután 1-2.
Délelőtt 2-3 órát. Délután nem mindig jutunk ki, mert akkorra marad a házimunka.
Nem tudom, mi ebben a frusztráló, én szeretek menni vele. Játszótéren többnyire mindenki ismer mindenkit, ebben az időben hasonló korúak vannak kint, tök jókat játszunk a kicsikkel, beszélgetek más anyukákkal, a gyerekek szocializálódnak.
2 éves és a tesója még pocakban
Ugyanakkor, mikor kertesházban èn.
Reggel 9-10-re kész az ebéd legkésőbb..
2 napra főzök.
Van, hogy du.alvás alatt megfőzöm a másnapit, vagy este elalvásuk után.
Mi is játszóterezünk, sétálunk pedig 1500nm a telkünk.
Mi családi házban lakunk ugyan, de ugyanúgy megyünk 1-2 órára délelőtt, és délután. Hiába van kertünk, megunja, ha huzamosabb ideig csak oda van 'bezárva'+ kell a szocializáció, mások társasága, új élmények, a változatosság.
Udvaron max. akkor vagyunk még, ha miután hazaértünk, nem akar bejönni.
"És mikor főzöl, ha délelőtt elvagytok? 14 hónaposom már nem eszi meg az üveges kaját."
Amikor itthon vagyunk. 🙈
14 hónaposan már rég ugyanazt ette, amit mi. Üvegest csak az első gyerek kapott. Egy ebéd egy félóra.
Én vacsorára csinálok főtt ételt, mert akkor tud együtt enni a család.
Ebédre szendvics féle, ez azért is jó mert ha elmegyünk valahova délelőtt és csak este érnénk haza, tudok csomagolni szendvicset.
Nálunk most jelenleg úgy van, hogy ha nagyon nagyon nagyon jó az idő akkor 11-kor kimegyünk a közeli parkba, 12-kor fel a lakásba ebédelni, 12:30-14:30-ig meg megint le, de játszóra is.
Ha rossz az idő akkor ennek a töredéke sajnos, ő se élvezi. Jó időben sétálunk, ha el is fárad, a babakocsiban azért nézelődik. Rossz időben, hátradől és csak bambul, rossz nézni. Akkor már inkább bent valamit amitől nevet.
11hónapos. Délelőtti nagy alvás babakocsis, akkor lent vagyok vele 2órát. Délután 1-1,5 órát,ekkor hintázunk, nézelődünk, a férjem is jön, együtt vagyunk.
Ebédet a délelőtti séta után főzök magunknak, a babámnak reggel csinálom meg sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!