Dolgoznál a gyereked iskolájában takarítónőként ha jelenleg nem lenne más lehetőséged?
Válás, költözésen vagyunk túl.
Sajnos jelenleg más lehetőségem nincs. A lányom teljesen kiakadt, azt mondta, hogy az iskolában ne is köszönjek neki. Nekem ez nagyon rosszul esett. De sajnos az 50000 gyerektartásbol meg a két gyerek utáni családi pótlékbol nem lehet megélni.
Ti mit tennétek? Ideiglenesen elvállalnátok, amíg nincs más? A kisebbik gyerek ovis, őt a szüleim tudják hozni-vinni, illetve ha beteg vigyázni rá.
A lányom szerint ez szégyellni való.
Látszik, fogalmad sincs, mennyit keres egy taki néni.
Aki hozzánk jár a munkahelyre, modern új autóval érkezik, mindig tip-top, sportos, menő ruhákban jár, végtelenül kedves, tanult, olvasott.
Ő is ugyanazon okokból takarít, mint amit itt is írt már valaki, egy végtelenül stresszes munkahelyet hagyott ott.
Nettó 145 ezer a közalkalmazotti bérem, takarítok iskolában érettségivel. Nem ez volt az álmom, de 50 ezerrel több fizuért (vidéken) ezerszer többet kellett dolgoznom.
Imádom, hogy gyerekekkel lehetek. Ők is szeretnek, alig várják, hogy találkozzunk és valaki végre megkérdezze tőlük , hogy vannak. És persze a sok-sok ölelés amit kapok tőlük. Nem fogom ellökni magamtól hiába nem lehet ezt most.
Én is rosszul éreztem magam,hogy ezt csinálom, de életem legjobb váltása volt!!!
Baj van, agymosott, rangkórságos világban élünk. Jobban, mint a kommunista diktatúra alatt.
Az egyetemen a 70-es években még a kommunisták gyerekei akartak átmászkálni a frissen mosott padlón, amit a volt grófnőből lett takarítónő mosott föl, és feljelentették, ha hozzájuk vágta a felmosórongyot. (Nem értek vele semmit, mellesleg.)
A Blahánál a büfében meg egy másik grófnő volt a leszedőlány az asztaloknál.
ÉS?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!