Mit gondoltok az Anriett névről?
Figyelt kérdés
Tetszik, nem tetszik? Milyen indokkal?2021. máj. 13. 11:00
1/19 anonim válasza:
Ónrie'... Kicsit franciás beütés.
Vagy csak én vagyok vicces kedvemben, nem választanám, de ne kimondottan azért mert rossz név.
2/19 anonim válasza:
Nekem olyan, mintha egy brit próbálná kimondani a Henriett nevet. Amúgy nem tetszik.
3/19 anonim válasza:
Mintha az Anettet és Henriettet keverték volna...
4/19 anonim válasza:
Nekem sem tetszik. Tolna megyei vagyok, a Szekszárdi Rádió Antritt szlogenje szólalt meg a fejemben, amint elolvastam.
Egyébként meg túl erőltetett.
5/19 anonim válasza:
Az idehaza is végtelenül elcsépelt, mainstream Henriett/a neveknél jóval szimpatikusabb, összességében azonban ez sem tetszik.
6/19 anonim válasza:
Annyi név van már,miért kell mindet kicsavarni,hogy a gyereknek "veri szpesöl" neve legyen? Kb.mint egy elcseszett Henriett.
7/19 anonim válasza:
Henriettnek hívnak, középsuliba franciát tanultam, ott hívott a tanár mindig Anriettnek.
Elmondani nem tudom, hogy gyűlöltem, és hiába kértem, csak így hívott.
Mondjuk a saját nevemet sem szeretem.
8/19 anonim válasza:
#6 Mégis mivel "szpesölebb" egyik, mint a másik? Pont annyi köze van az Anriettnek is a magyar nevekhez, mint a Henriettnek :)
9/19 anonim válasza:
#7 Hihetetlen, nálunk a német tanár csinálta ezt majdnem mindenkivel, minket is nagyon irritált :D
10/19 anonim válasza:
9!
Nálunk csak "engem utált". Mert a Henriett francia eredetű név. :D
7#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!